FTP si SMTP

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
mo$u
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

FTP si SMTP

Mesaj de mo$u »

ok VREAU DIN SUFLET sa imi ziceti un program FTP bun (inafara de Cerberus) si Care stie un program de EMAIL bun pentru PHPBB si care sa fie un pic mai usor de setat

Va multumesc mult apropo am citit topicul cu FTP am cautat cum sa uploadez chestiile alea SI EU personal nu mi-am dat seama

P.S vreau sa il hostez la mine acasa
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Când te referi la program de email vrei să trimită email de pe calculatorul tău sau ce ?
mo$u
Nou venit

Mesaj de mo$u »

da vreau sa am Server de EMail la care sa pot avea ceva de genul Mircea@domeniulmeu.ro

si doresc sa stiu un lucru partea cu FTP am nevoie de client sau Server ... si inca ceva cand dau scrie Forbidden si daca folosesc Wamp5 merge adica daca il pun in document root

P.S

Si care stie cum dzo se seteaza sa nu mai mearga pe localhost ce pe adresa externa pe domeniul meu ??? (stiam dar am uitat :lol: of of mintea mea)
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Eu la serverul de email folosesc SMTP Server Pro.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”