ok VREAU DIN SUFLET sa imi ziceti un program FTP bun (inafara de Cerberus) si Care stie un program de EMAIL bun pentru PHPBB si care sa fie un pic mai usor de setat
Va multumesc mult apropo am citit topicul cu FTP am cautat cum sa uploadez chestiile alea SI EU personal nu mi-am dat seama
P.S vreau sa il hostez la mine acasa
FTP si SMTP
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Nou venit
da vreau sa am Server de EMail la care sa pot avea ceva de genul Mircea@domeniulmeu.ro
si doresc sa stiu un lucru partea cu FTP am nevoie de client sau Server ... si inca ceva cand dau scrie Forbidden si daca folosesc Wamp5 merge adica daca il pun in document root
P.S
Si care stie cum dzo se seteaza sa nu mai mearga pe localhost ce pe adresa externa pe domeniul meu ??? (stiam dar am uitat
of of mintea mea)
si doresc sa stiu un lucru partea cu FTP am nevoie de client sau Server ... si inca ceva cand dau scrie Forbidden si daca folosesc Wamp5 merge adica daca il pun in document root
P.S
Si care stie cum dzo se seteaza sa nu mai mearga pe localhost ce pe adresa externa pe domeniul meu ??? (stiam dar am uitat

- octaviansan
- Utilizator înregistrat