nu reusesc sa mai postez nimic pe forum. De ce?

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
ionescucatalin
Utilizator înregistrat

nu reusesc sa mai postez nimic pe forum. De ce?

Mesaj de ionescucatalin »

Nunmai reusesc sa postez nici ca admin nimic pe forum. nici raspunde nici altceva. Ajutati-ma please, ca asa mi-am dat semama de ce nu mai intra nimeni. www.catalin72.lx.ro
Zetule
Utilizator înregistrat

Mesaj de Zetule »

daca erai mai atent sa vezi ca s-a mai discutat despre aceasta problema... instaleaza-ti versiunea noua 2[1].0.18 si iti va merge sa postezi, precizez ca am avut si eu aceeasi problema si dupa instalarea cea noua merge fara nici o problema
ionescucatalin
Utilizator înregistrat

sa rezolvat, thanks man.

mai am o problema, please help me!
se vede forumul dar nu imi apare backgroundul modificat si nici icoanele sau avatarurile sau smiles. Pe alte calculatoare apar dar pe al meu pe care am lucrat nu. Ce se intampla? sau care e problema. La orice site care e pe lx nu imi apar imaginile sau icoanele. www.catalin72.lx.ro. Ajutati-ma va rog ca nu pot sa fac modificari. Am sters si cacheul si cookies din browser si degeaba. E ceva de la setarea pe serverul lx?
DarkOne
Utilizator înregistrat

Mesaj de DarkOne »

mai, deci daca tu zici ca de la alte calc vezi siteurile ok si numai de la tine nu le vezi atunci e ceva de la tine si si nu de la serveru, tine sigur de browser ca asa am si eu siteuri care nu apar complet pe mozilla si trebe alt browser
ionescucatalin
Utilizator înregistrat

am incercat cu browserele astea

IE, opera, firefox, avant, netscape si degeaba. O sa mai incerc si cu altele dar...
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Vezi poate ai vreo setare in firewall... sau alt soft care iti blocheaza imaginile. In ultima instanta sterge Windowsul si reinstaleaza-l.
Ai deschis prea multe topicuri pe acceasi tema, vezi ca faci spam.
ionescucatalin
Utilizator înregistrat

flpowers iti multumesc mult

multumesc barosane. Asta era problema cu firewallul. S-a rezolvat :D
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”