nu reusesc sa mai postez nimic pe forum. De ce?
-
- Utilizator înregistrat
nu reusesc sa mai postez nimic pe forum. De ce?
Nunmai reusesc sa postez nici ca admin nimic pe forum. nici raspunde nici altceva. Ajutati-ma please, ca asa mi-am dat semama de ce nu mai intra nimeni. www.catalin72.lx.ro
-
- Utilizator înregistrat
sa rezolvat, thanks man.
mai am o problema, please help me!
se vede forumul dar nu imi apare backgroundul modificat si nici icoanele sau avatarurile sau smiles. Pe alte calculatoare apar dar pe al meu pe care am lucrat nu. Ce se intampla? sau care e problema. La orice site care e pe lx nu imi apar imaginile sau icoanele. www.catalin72.lx.ro. Ajutati-ma va rog ca nu pot sa fac modificari. Am sters si cacheul si cookies din browser si degeaba. E ceva de la setarea pe serverul lx?
se vede forumul dar nu imi apare backgroundul modificat si nici icoanele sau avatarurile sau smiles. Pe alte calculatoare apar dar pe al meu pe care am lucrat nu. Ce se intampla? sau care e problema. La orice site care e pe lx nu imi apar imaginile sau icoanele. www.catalin72.lx.ro. Ajutati-ma va rog ca nu pot sa fac modificari. Am sters si cacheul si cookies din browser si degeaba. E ceva de la setarea pe serverul lx?
-
- Utilizator înregistrat
am incercat cu browserele astea
IE, opera, firefox, avant, netscape si degeaba. O sa mai incerc si cu altele dar...
-
- Utilizator înregistrat
flpowers iti multumesc mult
multumesc barosane. Asta era problema cu firewallul. S-a rezolvat