nu merge sa ma autentific nici eu ca administrator
nu merge sa ma autentific nici eu ca administrator
Am instalat un forum nou . din pacate nu merge sa ma autentific nici eu ca administrator stiu ca sa scris un tutorial de resetare a cookiurilor dar nu merge am rulat scriptul nu am primit erori si tot nu merge va rog ajutatima sa gasesc o solutie !
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Ajutor!
Regulament forumzipit scrie:Am instalat un forum nou . din pacate nu merge sa ma autentific nici eu ca administrator stiu ca sa scris un tutorial de resetare a cookiurilor dar nu merge am rulat scriptul nu am primit erori si tot nu merge va rog ajutatima sa gasesc o solutie !
Ca user normal, poti sa te autentifici? Poate ai uitat parola ca administrator. Citeste Am uitat numele/parola de administrator al forumului !.numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topice de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sterge cookie-urile din browser. Din alt browser sau de la alt calculator poti sa te loghezi pe forum?
Daca nici astea nu te rezolva, revino cu mai multe date: Date necesare într-un mesaj. Ai acces la phpMyAdmin?
Daca nici astea nu te rezolva, revino cu mai multe date: Date necesare într-un mesaj. Ai acces la phpMyAdmin?