nu merge sa ma autentific nici eu ca administrator

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
zipit
Nou venit

nu merge sa ma autentific nici eu ca administrator

Mesaj de zipit »

Am instalat un forum nou . din pacate nu merge sa ma autentific nici eu ca administrator stiu ca sa scris un tutorial de resetare a cookiurilor dar nu merge am rulat scriptul nu am primit erori si tot nu merge va rog ajutatima sa gasesc o solutie !
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Ajutor!

Mesaj de flowers »

zipit scrie:Am instalat un forum nou . din pacate nu merge sa ma autentific nici eu ca administrator stiu ca sa scris un tutorial de resetare a cookiurilor dar nu merge am rulat scriptul nu am primit erori si tot nu merge va rog ajutatima sa gasesc o solutie !
Regulament forum
numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topice de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
Ca user normal, poti sa te autentifici? Poate ai uitat parola ca administrator. Citeste Am uitat numele/parola de administrator al forumului !.
zipit
Nou venit

Mesaj de zipit »

Scuze nu am vazut fraza in regulament! NU pot sa ma autentific deloc ... cand introduc datele imi apare o pagina alba si nimic altceva .... tiam zis am incercat scriptul si nu a mers ....!
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Sterge cookie-urile din browser. Din alt browser sau de la alt calculator poti sa te loghezi pe forum?
Daca nici astea nu te rezolva, revino cu mai multe date: Date necesare într-un mesaj. Ai acces la phpMyAdmin?
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”