Cand accesez site-ul nu apare nimik.
Am copiat config-ul meu de pe localhost pe ftp-ul site-ului si merge , dar acum nu apare nimic cand dau control Panel , ce se intampla ?
Multumesc !

Exista altceva de gazduire cu PHP si MySql gratis mai bun ?
In legatura cu serverele free unde se poate instala phpbb gasesti informatii aici:viewtopic.php?t=417Serverul 3x.ro oferă spaţiu gratuit, suport PHP şi o bază de date MySQL, dar ATENTIE: serverul 3x.ro nu permite pagini realizate in cadre (frame) si din acest motiv Panoul Administratorului este inaccesibil - zona de administrare este realizata in cadre. Un "truc" ar fi folosirea browserului Netscape 7.x pentru administrare. Pentru a evita supararea pricinuita de neputinta administrarii normale a forumului, va recomand sa nu mai folositi, momentan, acest server pentru forumuri.
Noua versiune phpBB e 2.0.11vscomap scrie:Sal! Am instalat phpBB 2.0.8 pe 3x , a creat bazele de date , a terminat de instalat , am sters cele 2 foldere
Instalarea forumului pe serverul 3x.ro scrie:Serverul 3x.ro oferă spaţiu gratuit, suport PHP şi o bază de date MySQL, dar ATENTIE: serverul 3x.ro nu permite pagini realizate in cadre (frame) si din acest motiv Panoul Administratorului este inaccesibil - zona de administrare este realizata in cadre. Un "truc" ar fi folosirea browserului Netscape 7.x pentru administrare. Pentru a evita supararea pricinuita de neputinta administrarii normale a forumului, va recomand sa nu mai folositi, momentan, acest server pentru forumuri.
mai, sa stii ca iti trebuie un host grozav de serios pentru chestia asta; nu stiu daca e posibil sa gasesti free.margean scrie:Va rog sa-mi spuneti si mie un server gratuit pe are pot sa instalez phpbb2.0.13. Pagina pe care o sa o realizez va avea cel putin 50 utilizatori zilnic si tot atatea mesaje. Asa ca doresc un server serios.
Poate exista printre dumneavoastra cineva care ma poate ajuta.
Va multumesc!
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator