3x.ro

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
vscomap
Nou venit

Probleme pe 3x

Mesaj de vscomap »

Sal! Am instalat phpBB 2.0.8 pe 3x , a creat bazele de date , a terminat de instalat , am sters cele 2 foldere

Cand accesez site-ul nu apare nimik.
Am copiat config-ul meu de pe localhost pe ftp-ul site-ului si merge , dar acum nu apare nimic cand dau control Panel , ce se intampla ?

Multumesc !

:shock:

Exista altceva de gazduire cu PHP si MySql gratis mai bun ?
IronAngel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :)
Serverul 3x.ro oferă spaţiu gratuit, suport PHP şi o bază de date MySQL, dar ATENTIE: serverul 3x.ro nu permite pagini realizate in cadre (frame) si din acest motiv Panoul Administratorului este inaccesibil - zona de administrare este realizata in cadre. Un "truc" ar fi folosirea browserului Netscape 7.x pentru administrare. Pentru a evita supararea pricinuita de neputinta administrarii normale a forumului, va recomand sa nu mai folositi, momentan, acest server pentru forumuri.
In legatura cu serverele free unde se poate instala phpbb gasesti informatii aici:viewtopic.php?t=417

c'ya :mrgreen:
flowers
AdministratorAdministrator

Re: Probleme pe 3x

Mesaj de flowers »

vscomap scrie:Sal! Am instalat phpBB 2.0.8 pe 3x , a creat bazele de date , a terminat de instalat , am sters cele 2 foldere
Noua versiune phpBB e 2.0.11 :!:
Rivaldo
Nou venit

3x.ro

Mesaj de Rivaldo »

Va rog ajutati-ma... ma chinui de vreo saptamana sa ii dau de cap si nu am putut asa ca am apelat la voi ! Am mai citit despre problema asta aici pe forum... am incercat sa fac dar fara folos !
Deci sunt pe 3x.ro si am uploadat forumu pe site... am pus acces de scriere pe config.php ... mi-a reusit instalarea ! Apoi am sterg folderele contrib si install ! M-am logat si cand am dat go to administration panel a ramas pagina alba ! Cred ca am instalat de 50 de ori pana acuma forumu si imi face la fel ! Va rog ajutati-ma... nu merge nici cu netscape 7.0 , 7.1 , 7.2 , nu stiu ce are.. pls heeeeelp ...... !!!!!

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
BuGsY
Fost coleg

Re: O problema la Administration Panel

Mesaj de BuGsY »

Instalarea forumului pe serverul 3x.ro scrie:Serverul 3x.ro oferă spaţiu gratuit, suport PHP şi o bază de date MySQL, dar ATENTIE: serverul 3x.ro nu permite pagini realizate in cadre (frame) si din acest motiv Panoul Administratorului este inaccesibil - zona de administrare este realizata in cadre. Un "truc" ar fi folosirea browserului Netscape 7.x pentru administrare. Pentru a evita supararea pricinuita de neputinta administrarii normale a forumului, va recomand sa nu mai folositi, momentan, acest server pentru forumuri.
margean
Utilizator înregistrat

probleme cu forumul

Mesaj de margean »

Am instalat forumul phpbb2 pe 3x.ro Adresa completa este : www.isjar.3x.ro
Problema este ca nu pot intra in panoul de administrare ( imi apare o pagina goala), iar la autentificare/iesire imi apare ca nu gaseste pagina. Am vazut ca mai au si altii aceasta problema, dar nu am gasit o solutie exacta.
Va rog sa ma ajutati

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă. 13:32 18.03.2005[/edit]
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Ai citit Instalarea forumului pe serverul 3x.ro?

De ce ai pus versiunea de phpBB 2.0.10? Ultima e 2.0.13.
margean
Utilizator înregistrat

alt server

Mesaj de margean »

Va rog sa-mi spuneti si mie un server gratuit pe are pot sa instalez phpbb2.0.13. Pagina pe care o sa o realizez va avea cel putin 50 utilizatori zilnic si tot atatea mesaje. Asa ca doresc un server serios.
Poate exista printre dumneavoastra cineva care ma poate ajuta.
Va multumesc!
matrix
Utilizator înregistrat

Re: alt server

Mesaj de matrix »

margean scrie:Va rog sa-mi spuneti si mie un server gratuit pe are pot sa instalez phpbb2.0.13. Pagina pe care o sa o realizez va avea cel putin 50 utilizatori zilnic si tot atatea mesaje. Asa ca doresc un server serios.
Poate exista printre dumneavoastra cineva care ma poate ajuta.
Va multumesc!
mai, sa stii ca iti trebuie un host grozav de serios pentru chestia asta; nu stiu daca e posibil sa gasesti free.
margean
Utilizator înregistrat

si totusi...

Mesaj de margean »

Ma poate ajuta cineva sa gasesc un astfel de server. Ma gandesc ca pe acest forum exista oameni mult mai experimentati decat mine si care probabil stiu un server serios si gratuit
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”