nimeny scrie:multumesc pentru amabilitate

si daca vreti sa stiti se poate primi ajutor mai rapid cum am vazut pe forumul de suport al strainilor sau cum am primit pentru joomla la noi si daca vrea careva sa spuna "dute la straini" am zis sa incerc la noi na

..............asta conteaza mai putin...
Din pacate la noi nu se pot da raspunsuri in cateva secunde ... pentru ca avem si noi o viata personala si implicit nu stam numai pe acest forum ... dupa cum am spus daca esti atat de nemultumit de calitatea serviciului oferit , renunta la el .
nimeny scrie:@AlexandruM - pai , de acolo am scris si eu mai sus ca este numai ca nu stiu exact ce si unde sa scriu (am uitat pur si simplu)
Esti sigur ca asta ai spus ? Nu ai spus nimic de acea optiune din panou ... ba mai mult in ambele tale postari ai adus in vedere optiunile pe care le ai cand instalezi forumul ... uite mai exact ce ai spus :
nimeny scrie:stiu ca merge ca am mai facut asta dar sincer nu mai stiu exact unde anume trebuie sa fiu atent la instalare si eu nu am mai facut instalare de ceva vreme si nu prea mai tin minte mare lucru..........
nimeny scrie:este de undeva de la instalare unde la un moment dat te intreaba niste chestii legate de http:// si de numele la site zice ceva si la sfarsit te intreaba ceva de genu unde e instalat si are bara aia / si parca de acolo era dar nu mai stiu cum e ca am incercat si cu bara aia si am incercat sa si sterg bara sa nu fie nimic si tot degeaba

(((((((
Suna cunoscut nu ? Deci ...in panou ... ai incercat ? La
Nume domeniu: pui
www.subdomeniu.domeniu.ro iar la
Cale script: lasi doar "/" .
nimeny scrie: 2 la mana regulamentu nu l-am citit cei drept , dar stiam ca nu e voie sa mai scriu in 24h pentru ca nu cred ca difera acest regulament fata de cel al altor cateva sute de forumuri
Daca citeai , aflai ca ai voie sa iti editezi fostul mesaj ... nu ai voie sa sa faci dublu/triplupost in 24 h , insa uite orele la care ai postat :
primul mesaj : 03-Apr-2012, 10:12:42
al doilea : 03-Apr-2012, 13:34:14
Ia socoteste tu si spune-mi daca au trecut 24 h ...
nimeny scrie:dar ma intreb daca faptu ca tu dai comenturi in afara subiectului e regulamentar , dar poate am sa citesc regulamentu sa vad daca e asa sau nu cu toate ca e ciudat ca sa nu te lase ca persoana sa comentezi decat la 24h dar in acelasi timp alte persoane sa poata da comenturi pe langa subiect ..............nu o mai lalai ca nu are rost
Mesajul meu a prezentat si o parte offtopic , insa dupa cum ai vazut (sau nu) m-am legat si de problema pe care ai expus-o ... insa atitudinea ta m-a deranjat , si nu mai am de ce sa o "lalai" pt. ca tu nu ai inteles rostul acelui mesaj ...