Am facut de curand un forum pentru webmasteri www.alink.ro
Mai multi utilizatori mi-au sugerat sa pun un MOD Karma dar din cate am citit s-ar putea sa fie destul de munca pentru ca
- logic.. update phpbb nu include update tema
- instalarea de moduri pe teme care nu sunt standard e mai dificila ?!
- daca iau update tema atunci pierd modarile ?
Cine ma poate ajuta si pe mine ? Nu am buget foarte mare dar as fi dispus sa recompensez efortul.
Am de instalat 2-3 moduri
Modari Tema phpbb Custom (Terayon) - platit
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Modari Tema phpbb Custom (Terayon) - platit
Scriptul de actualizare phpBB actualizează doar stilurile oficiale predefinite, prosilver şi subsilver2.adi4x scrie:- logic.. update phpbb nu include update tema
Pentru a actualiza o altă temă citeşte acest articol.
Nu neapărat. De obicei liniile sunt aceleaşi.adi4x scrie:- instalarea de moduri pe teme care nu sunt standard e mai dificila ?!
Aşa cum am spus mai sus, tema o actualizezi manual în cazul în care nu este vorba de prosilver sau subsilver2.adi4x scrie:- daca iau update tema atunci pierd modarile ?
Totuşi, dacă este vorba de unul dintre aceste stiluri atunci ar trebui ca la actualizarea automată pe care phpBB o pune la dispoziţie, să alegi ca modificările vechi să se unească cu cele noi. Te poţi inspira de aici.
Nici nu îţi trebuie vreun fel de buget pentru asta. Poţi rezolva singur problemele dacă citeşti şi înveţi, ca şi la şcoală.adi4x scrie:Cine ma poate ajuta si pe mine ? Nu am buget foarte mare dar as fi dispus sa recompensez efortul.
Am de instalat 2-3 moduri

Avem câteva articole pe tema MODificărilor. Trebuie doar să le cauţi, dar acum îţi voi da eu un link pentru ele:
knowledge/kb_categorie.php?id=3.
Succes!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
mda, fara suparare dar nu cred ca vei avea mare succes cu asta.adi4x scrie:Am facut de curand un forum pentru webmasteri http://www.alink.ro
Nu prea pari a fi un Webmaster prea experimentat in ale Web-ului. Sper sa ma insel

"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu am stiut ca am uitat sa bifez "Notifică-mă când este scris un răspuns" iar raspunsul a venit destul de repede 
La mine am setat "Notifică-mă când este scris un răspuns" ca si setare standard. E prima chestie pe care am facut-o la script si o consider esentiala
Ivan
Am inteles despre ce e vorba. Am mai citit intre timp. Multumesc pentru raspunsul foarte clar si punctual!
TheKiller
Nu stiu ce succes o sa am cu alink dar am vrut sa incerc ceva. E site nou > 10 Dec2010
Cu experienta ca part time webmaster ... depinde cum vezi tu succesul (Adsense 250E pana la 700E / luna e ok !?)

La mine am setat "Notifică-mă când este scris un răspuns" ca si setare standard. E prima chestie pe care am facut-o la script si o consider esentiala
Ivan
Am inteles despre ce e vorba. Am mai citit intre timp. Multumesc pentru raspunsul foarte clar si punctual!
TheKiller
Nu stiu ce succes o sa am cu alink dar am vrut sa incerc ceva. E site nou > 10 Dec2010
Cu experienta ca part time webmaster ... depinde cum vezi tu succesul (Adsense 250E pana la 700E / luna e ok !?)