Modari Tema phpbb Custom (Terayon) - platit

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
adi4x
Nou venit
Versiune: 3.0.9
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Modari Tema phpbb Custom (Terayon) - platit

Mesaj de adi4x »

Am facut de curand un forum pentru webmasteri www.alink.ro
Mai multi utilizatori mi-au sugerat sa pun un MOD Karma dar din cate am citit s-ar putea sa fie destul de munca pentru ca
- logic.. update phpbb nu include update tema
- instalarea de moduri pe teme care nu sunt standard e mai dificila ?!
- daca iau update tema atunci pierd modarile ?

Cine ma poate ajuta si pe mine ? Nu am buget foarte mare dar as fi dispus sa recompensez efortul.
Am de instalat 2-3 moduri
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Modari Tema phpbb Custom (Terayon) - platit

Mesaj de Ivan Petre Paul »

adi4x scrie:- logic.. update phpbb nu include update tema
Scriptul de actualizare phpBB actualizează doar stilurile oficiale predefinite, prosilver şi subsilver2.
Pentru a actualiza o altă temă citeşte acest articol.
adi4x scrie:- instalarea de moduri pe teme care nu sunt standard e mai dificila ?!
Nu neapărat. De obicei liniile sunt aceleaşi.
adi4x scrie:- daca iau update tema atunci pierd modarile ?
Aşa cum am spus mai sus, tema o actualizezi manual în cazul în care nu este vorba de prosilver sau subsilver2.
Totuşi, dacă este vorba de unul dintre aceste stiluri atunci ar trebui ca la actualizarea automată pe care phpBB o pune la dispoziţie, să alegi ca modificările vechi să se unească cu cele noi. Te poţi inspira de aici.
adi4x scrie:Cine ma poate ajuta si pe mine ? Nu am buget foarte mare dar as fi dispus sa recompensez efortul.
Am de instalat 2-3 moduri
Nici nu îţi trebuie vreun fel de buget pentru asta. Poţi rezolva singur problemele dacă citeşti şi înveţi, ca şi la şcoală. :P
Avem câteva articole pe tema MODificărilor. Trebuie doar să le cauţi, dar acum îţi voi da eu un link pentru ele:
knowledge/kb_categorie.php?id=3.

Succes!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Dragosvr92 »

adi4x scrie:Am facut de curand un forum pentru webmasteri http://www.alink.ro
mda, fara suparare dar nu cred ca vei avea mare succes cu asta.
Nu prea pari a fi un Webmaster prea experimentat in ale Web-ului. Sper sa ma insel :)
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
adi4x
Nou venit
Versiune: 3.0.9
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de adi4x »

Nu am stiut ca am uitat sa bifez "Notifică-mă când este scris un răspuns" iar raspunsul a venit destul de repede :)
La mine am setat "Notifică-mă când este scris un răspuns" ca si setare standard. E prima chestie pe care am facut-o la script si o consider esentiala

Ivan
Am inteles despre ce e vorba. Am mai citit intre timp. Multumesc pentru raspunsul foarte clar si punctual!

TheKiller
Nu stiu ce succes o sa am cu alink dar am vrut sa incerc ceva. E site nou > 10 Dec2010
Cu experienta ca part time webmaster ... depinde cum vezi tu succesul (Adsense 250E pana la 700E / luna e ok !?)
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”