Cum pot sa setez CHMOD ?
Cum pot sa setez CHMOD ?
Cum pot sa setez CHMOD ? ... Explicati ma pentru prosti asa ... cas nou pe aci

permisii pe ftp
dupa ce am ridicat forumul, am umblat la permisiile fisierelor pe ftp (intai la directorul /images, caci nu putea salva avatarele - chiar daca aveam permisiune bifata in panoul de administrare, apoi prin /includes, la fisiere, fiindca-mi dadea erori de genul acces denied..)
anyway, acum le-am cam ametit.. nu mai stiu exact care erau permisiile originale; forumul imi merge, perfect, dar nu vreau sa risc ceva.. so, m-ati putea ajuta, cu.. asa ceva? sau macar, stiti ce fisiere/directoare ar trebui sa aiba permisiuni de scriere pt orice user?
anyway, acum le-am cam ametit.. nu mai stiu exact care erau permisiile originale; forumul imi merge, perfect, dar nu vreau sa risc ceva.. so, m-ati putea ajuta, cu.. asa ceva? sau macar, stiti ce fisiere/directoare ar trebui sa aiba permisiuni de scriere pt orice user?

-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Chmod imagini user ....
Cu respect va salut!
As avea si eu cateva intrebari
care este faza cu chmod...adica ce inseamna...pana de curand nu imi apareau avatar-urile pe forum...dar am setat folderul cu avatars...la chmod 777 si apar.
trebuie setate toate folderele forumului la chmod 775?[normal in afara de folderul avatars...care este cu 777]
Cand intru pe forum de la mine de acasa nu imi apar imaginile de pe forum...din prima...adica logo-ul + restul de imagini...decat dau click pe autentificare/logare...si ma loghez [stiam ca e o faza in genu la:cine nu e logat nu poate vedea imaginile....]
cum se poate rezolva?...
{dupa ce intru a 2,3....n oara pe forum in aceeasi zi ele imi apar...fara sa mai fiu nevoit sa ma autentific....bauiesc ca ele apar pt ca browserul le ia direct din temporary internet files...[pozele ajungand acolo dupa ce au fost salvate automat dupa logare]
Sa mai mentionez ca daca dau click dreapta pe imaginile care nu apar si dau show image..nu se rezolva nimic...dar daca rulez imaginile in browser ca link catre ele [exemplu images/smiles/icon_arrow.gif ] ele apar.
Sa mai mentionez...ca alti utilizatori ai forumului nu au intalnit problema aceasta..cu imaginile care nu apar...si ca...banuiesc ca ar fi o problema de chmod dupa parerea mea...dar cum eu sunt un incepator in ale phpb-ului trebuie neaparat sa cer sfatul cuiva specializat in asa ceva adica voua.
Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
As avea si eu cateva intrebari

cum se poate rezolva?...
{dupa ce intru a 2,3....n oara pe forum in aceeasi zi ele imi apar...fara sa mai fiu nevoit sa ma autentific....bauiesc ca ele apar pt ca browserul le ia direct din temporary internet files...[pozele ajungand acolo dupa ce au fost salvate automat dupa logare]

Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
1) Cum pot să schimb atribuţiile unui fişier? Articol-ul prezintă comanda CHMOD şi mod-ul în care aceasta poate fi executată.
2,3,4,5) Schimbă browserul sau schimbă pe default setările acestuia.
2,3,4,5) Schimbă browserul sau schimbă pe default setările acestuia.