Please delete, move or rename the install directory

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ResitaVz
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Please delete, move or rename the install directory

Mesaj de ResitaVz »

Am si eu o problema ! Dupa ce l-am instalat imi apare mesajul asta : Please delete, move or rename the install directory before you use your board. If this directory is still present, only the Administration Control Panel (ACP) will be accessible. Stiu ce inseamna dar nu stiu ce sa redenumesc sau sa sterg ! Va rog daca stiti ajutati-ma ... Y~M : Resita_VZ@yahoo.com
visualstorm
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Tutorial Instalare forum phpbb3

Mesaj de visualstorm »

Cred ca iti dai seama ca este o simpla problema de traducere din limba engleza.
Sterge folderul install
rdu_link
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu

Re: Tutorial Instalare forum phpbb3

Mesaj de rdu_link »

ResitaVz scrie:Am si eu o problema ! Dupa ce l-am instalat imi apare mesajul asta : Please delete, move or rename the install directory before you use your board. If this directory is still present, only the Administration Control Panel (ACP) will be accessible. Stiu ce inseamna dar nu stiu ce sa redenumesc sau sa sterg ! Va rog daca stiti ajutati-ma ... Y~M : Resita_VZ@yahoo.com
Pai acceseaza FTP-ul > Forum > Sterge folderul INSTALL (cum s-a zis mai sus) sau redenumeste-l!
spany
Utilizator înregistrat
Versiune: 310
Ext: Da
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Please delete, move or rename the install directory

Mesaj de spany »

Sa sters, sau dat atributele corespunzatoare tuturor categoriilor create pe forum, e si el la inceput asa cum am fost cu totii,important e ca sa rezolvat totul!
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”