Please delete, move or rename the install directory
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Please delete, move or rename the install directory
Am si eu o problema ! Dupa ce l-am instalat imi apare mesajul asta : Please delete, move or rename the install directory before you use your board. If this directory is still present, only the Administration Control Panel (ACP) will be accessible. Stiu ce inseamna dar nu stiu ce sa redenumesc sau sa sterg ! Va rog daca stiti ajutati-ma ... Y~M : Resita_VZ@yahoo.com
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Tutorial Instalare forum phpbb3
Cred ca iti dai seama ca este o simpla problema de traducere din limba engleza.
Sterge folderul install
Sterge folderul install
- rdu_link
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Tutorial Instalare forum phpbb3
Pai acceseaza FTP-ul > Forum > Sterge folderul INSTALL (cum s-a zis mai sus) sau redenumeste-l!ResitaVz scrie:Am si eu o problema ! Dupa ce l-am instalat imi apare mesajul asta : Please delete, move or rename the install directory before you use your board. If this directory is still present, only the Administration Control Panel (ACP) will be accessible. Stiu ce inseamna dar nu stiu ce sa redenumesc sau sa sterg ! Va rog daca stiti ajutati-ma ... Y~M : Resita_VZ@yahoo.com
- spany
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 310
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Please delete, move or rename the install directory
Sa sters, sau dat atributele corespunzatoare tuturor categoriilor create pe forum, e si el la inceput asa cum am fost cu totii,important e ca sa rezolvat totul!