Problema Scriere mesaj

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ViolaBoy
Utilizator înregistrat

Problema Scriere mesaj

Mesaj de ViolaBoy »

Salutari, am o problema.

Am instalat o noua versiune phpbb3 si folosesc limba Romana. Cand scriu un mesaj fara diacritice merge. insa cand scriu cu diacritice, imi apare urmatoarea eroare

Cod: Selectaţi tot

Eroare generală
SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect string value: '\xC5\xA3\xC4\x83 l...' for column 'post_text' at row 1 [1366]

SQL

INSERT INTO phpbb_posts (forum_id, poster_id, icon_id, poster_ip, post_time, post_approved, enable_bbcode, enable_smilies, enable_magic_url, enable_sig, post_username, post_subject, post_text, post_checksum, post_attachment, bbcode_bitfield, bbcode_uid, post_postcount, post_edit_locked, topic_id) VALUES (2, 2, 0, '205.206.255.183', 1231396698, 1, 1, 1, 1, 1, '', 'Re: Transferuri Iarna 2008-2009', 'Marian Iancu renunţă la Romeu, însă insistă pentru Herea\n\nPreşedintele lui Poli, Marian Iancu, se gîndeşte tot mai serios să renunţe la oferta pe care a făcut-o pentru jucătorul brazilian Romeu dos Santos\n\n"Mi se pare că răspunsul întîrzie prea mult şi probabil o să renunţ la el", a spus Iancu, care astăzi va intensifica negocierile pentru Herea: "Avem o variantă din România, un jucător tînăr, cu nume. Balint ştie ce negociem. În privinţa unui alt transfer, aştept poziţia lui Gabi, să vedem cum se face acomodarea la efort şi ce se mai întîmplă şi după primul stagiu".', '56acaee705f04026bcdc7a9f98627629', 0, '', '3je4zo8i', 1, 0, 2)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1871
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: posting.php
LINE: 1001
CALL: submit_post()
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Rulează asta din phpMyAdmin:

Cod: Selectaţi tot

ALTER TABLE `phpbb_posts` CHANGE `post_text` `post_text` MEDIUMTEXT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL;
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”