Am instalat o noua versiune phpbb3 si folosesc limba Romana. Cand scriu un mesaj fara diacritice merge. insa cand scriu cu diacritice, imi apare urmatoarea eroare
Cod: Selectaţi tot
Eroare generală
SQL ERROR [ mysql4 ]
Incorrect string value: '\xC5\xA3\xC4\x83 l...' for column 'post_text' at row 1 [1366]
SQL
INSERT INTO phpbb_posts (forum_id, poster_id, icon_id, poster_ip, post_time, post_approved, enable_bbcode, enable_smilies, enable_magic_url, enable_sig, post_username, post_subject, post_text, post_checksum, post_attachment, bbcode_bitfield, bbcode_uid, post_postcount, post_edit_locked, topic_id) VALUES (2, 2, 0, '205.206.255.183', 1231396698, 1, 1, 1, 1, 1, '', 'Re: Transferuri Iarna 2008-2009', 'Marian Iancu renunţă la Romeu, însă insistă pentru Herea\n\nPreşedintele lui Poli, Marian Iancu, se gîndeşte tot mai serios să renunţe la oferta pe care a făcut-o pentru jucătorul brazilian Romeu dos Santos\n\n"Mi se pare că răspunsul întîrzie prea mult şi probabil o să renunţ la el", a spus Iancu, care astăzi va intensifica negocierile pentru Herea: "Avem o variantă din România, un jucător tînăr, cu nume. Balint ştie ce negociem. În privinţa unui alt transfer, aştept poziţia lui Gabi, să vedem cum se face acomodarea la efort şi ce se mai întîmplă şi după primul stagiu".', '56acaee705f04026bcdc7a9f98627629', 0, '', '3je4zo8i', 1, 0, 2)
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1871
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: posting.php
LINE: 1001
CALL: submit_post()