Traducere

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
MasterMd32
Utilizator înregistrat

Traducere

Mesaj de MasterMd32 »

Am facut de curand un forum in engleza,totul este in engleza am ceva useri din afara dar este o problema... am multi prieteni care s-au inregistrat si ei nu prea stiu engleza...intrebarea este urmatoarea... exista vreun script in care acel user sa dea click si sa se traduca forumul ? :(
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Poti sa pui limba romana si ei sa-si aleaga din profil limba romana. Asta pentru navigare & stuf dar de tradus posturile din engleza nu cred ca exista in afara de Google Translate.
MasterMd32
Utilizator înregistrat

Mesaj de MasterMd32 »

cred ca asa am sa fac :) mersi de raspuns
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

sfat:

daca pui limba romana pe forum...
in root/styles/numele_temei_tale/imageset/ ai en, unde sunt butoanele in limba engleza de pe forum
trebuie neaparat sa faci un folder ro si sa pui butoanele pentru limba romana (sau tot cele de engleza daca ai vre-un template dragut si nu se potrivesc cele de pe prosilver sau subsilver)
geo
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”