Traducere
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
Traducere
Am facut de curand un forum in engleza,totul este in engleza am ceva useri din afara dar este o problema... am multi prieteni care s-au inregistrat si ei nu prea stiu engleza...intrebarea este urmatoarea... exista vreun script in care acel user sa dea click si sa se traduca forumul ?

-
- Utilizator înregistrat
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
sfat:
daca pui limba romana pe forum...
in root/styles/numele_temei_tale/imageset/ ai en, unde sunt butoanele in limba engleza de pe forum
trebuie neaparat sa faci un folder ro si sa pui butoanele pentru limba romana (sau tot cele de engleza daca ai vre-un template dragut si nu se potrivesc cele de pe prosilver sau subsilver)
daca pui limba romana pe forum...
in root/styles/numele_temei_tale/imageset/ ai en, unde sunt butoanele in limba engleza de pe forum
trebuie neaparat sa faci un folder ro si sa pui butoanele pentru limba romana (sau tot cele de engleza daca ai vre-un template dragut si nu se potrivesc cele de pe prosilver sau subsilver)
geo