salut sunt cam incepator in asa ceva si am o mare problema , am instalat cu succes phpbb3 si nu reusesc sa adaug topicuri in forumuri ...
Cum pot adauga topicuri noi in forumuri dca ?????
forumul despre care vorbesc este la adresa www.forum.paegalati.ro
astept niste raspunsuri daca stie cineva....
cum adaug un topic nou
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
După ce ai creat categoria setează permisiuni pentru fiecare grup, trebuie să fie selectat Yes la opţiunea Can start new topics.
Mergi în ACP, la tab-ul Forums, din lista aflată în stânga mergi la Groups forum premissions. De acolo este uşor, selectezi grupul, categoria şi setezi permisiunile după cum doreşti.
Mergi în ACP, la tab-ul Forums, din lista aflată în stânga mergi la Groups forum premissions. De acolo este uşor, selectezi grupul, categoria şi setezi permisiunile după cum doreşti.
-
- Nou venit
Muzet scrie:După ce ai creat categoria setează permisiuni pentru fiecare grup, trebuie să fie selectat Yes la opţiunea Can start new topics.
salut, am uitat sa precizez ca il am instalat in limba romana, am facut asa cum ai spus (ex. la admini am dat acces total, la moderatori la fel , la vizitatori acces doar vizualizare si la utilizatori inreg acces standard) dar tot nu imi apare butonul ca sa adauc topic
-
- Nou venit