cum adaug un topic nou

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
george10ro
Nou venit

cum adaug un topic nou

Mesaj de george10ro »

salut sunt cam incepator in asa ceva si am o mare problema , am instalat cu succes phpbb3 si nu reusesc sa adaug topicuri in forumuri ...
Cum pot adauga topicuri noi in forumuri dca ?????
forumul despre care vorbesc este la adresa www.forum.paegalati.ro

astept niste raspunsuri daca stie cineva....
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

După ce ai creat categoria setează permisiuni pentru fiecare grup, trebuie să fie selectat Yes la opţiunea Can start new topics.
Mergi în ACP, la tab-ul Forums, din lista aflată în stânga mergi la Groups forum premissions. De acolo este uşor, selectezi grupul, categoria şi setezi permisiunile după cum doreşti.
george10ro
Nou venit

Mesaj de george10ro »

Muzet scrie:După ce ai creat categoria setează permisiuni pentru fiecare grup, trebuie să fie selectat Yes la opţiunea Can start new topics.
Mergi în ACP, la tab-ul Forums, din lista aflată în stânga mergi la Groups forum premissions. De acolo este uşor, selectezi grupul, categoria şi setezi permisiunile după cum doreşti.

salut, am uitat sa precizez ca il am instalat in limba romana, am facut asa cum ai spus (ex. la admini am dat acces total, la moderatori la fel , la vizitatori acces doar vizualizare si la utilizatori inreg acces standard) dar tot nu imi apare butonul ca sa adauc topic
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Mergi în directorul styles, de acolo alege tema ta şi intră în folderul numit imageset, o să ai un folder numit en, redenumeşte-l în ro.
george10ro
Nou venit

Mesaj de george10ro »

Muzet scrie:Mergi în directorul styles, de acolo alege tema ta şi intră în folderul numit imageset, o să ai un folder numit en, redenumeşte-l în ro.

pai directorul ro il am deja care in el sunt pozele (icoanele) in limba romana (directorul ro cu poze a fost downloadat de aici de pe site).......
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”