cum pot...?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Monk3y^^
Utilizator înregistrat

cum pot...?

Mesaj de Monk3y^^ »

Cum pot si eu sa pun la status cand este online si cand este offine plz help!
delta
Utilizator înregistrat

Re: cum pot...?

Mesaj de delta »

Monk3y^^ scrie:Cum pot si eu sa pun la status cand este online si cand este offine plz help!
Aoleu! Dacă asta-i problema ta cea mai mare, înseamnă că eşti ultrafericit în comparaţie cu mine!
Că eu nu mai ştiu unde să scriu să sesizez pe cei de la phpBB că sunt ceva probleme cu server-ul pe care este găzduit site-ul http://sanctuar.freebb.ro/
Nu pot să-l accesez deloc, deci probabil în dreptul tuturor utilizatorilor de acolo scrie "off-line".
Că doar... dacă nici site-administratorul nu poate să acceseze acel site, îţi dai seama că utilizatorii ceilalţi nu pot nici ei să deschidă acea pagină... :(
Cui să mă adresez ca să deblocheze sau măcar să verifice server-ul ăla? :evil:
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

delta man u iti faci reclama la forum-ul care nu merge in fiecare topic existent ?

Monk3y nu am inteles ce vrei sa faci
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Delta, te rog sa deschizi un topic separat pentru problema ta. Eventual, intreaba-i pe cei de la host, nu avem de unde sa stim. Monk3y, poftim Online / Offline / Hidden Status Indicator - Arata daca un utilizator este online, offline, sau ascuns, in topic, memberlist, si altele. Doar administratorii pot vedea daca cineva este ascuns.

Succes ! ;)
delta
Utilizator înregistrat

Mesaj de delta »

Poseidon scrie:Eventual, intreaba-i pe cei de la host
adică... unde?
La ce adresă îi pot contacta?
Că şi eu mai degrabă le-aş scrie direct celor de acolo decât să bat pasul pe aceste forumuri...
Mersi anticipat pentru eventualul ajutor!
pK - eXplosive scrie:delta man u iti faci reclama la forum-ul care nu merge in fiecare topic existent ?
Păi, eu nu vreau să fac nici o reclamă forumului nostru, deoarece oricum este cu circuit închis (adică este pentru utilizatori care se cunosc între ei de o vreme...)
Dar aş vrea să găsesc pe cineva care ne poate ajuta cu remedierea acelei defecţiuni tehnice care nu permite să accesăm propriul site.
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

N-ai pentru ce, insa, te rog sa nu mai faci offtopic in alte topic-uri, orice ar fi. Deschide un topic separat, iar, daca nu ti se raspunde, asteapta putin, ai rabdare. Nu ne intreba pe noi, suntem in necunostinta de cauza. Asteapta sa-si revina, si probabil o sa faci rost de e-mail-ul administratorului. Te ajut sa-l aflii, nu promit nimic daca reusesc.
Monk3y^^
Utilizator înregistrat

Mesaj de Monk3y^^ »

ms mult
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”