cum pot...?
cum pot...?
Cum pot si eu sa pun la status cand este online si cand este offine plz help!
Re: cum pot...?
Aoleu! Dacă asta-i problema ta cea mai mare, înseamnă că eşti ultrafericit în comparaţie cu mine!Monk3y^^ scrie:Cum pot si eu sa pun la status cand este online si cand este offine plz help!
Că eu nu mai ştiu unde să scriu să sesizez pe cei de la phpBB că sunt ceva probleme cu server-ul pe care este găzduit site-ul http://sanctuar.freebb.ro/
Nu pot să-l accesez deloc, deci probabil în dreptul tuturor utilizatorilor de acolo scrie "off-line".
Că doar... dacă nici site-administratorul nu poate să acceseze acel site, îţi dai seama că utilizatorii ceilalţi nu pot nici ei să deschidă acea pagină...

Cui să mă adresez ca să deblocheze sau măcar să verifice server-ul ăla?

- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Delta, te rog sa deschizi un topic separat pentru problema ta. Eventual, intreaba-i pe cei de la host, nu avem de unde sa stim. Monk3y, poftim Online / Offline / Hidden Status Indicator - Arata daca un utilizator este online, offline, sau ascuns, in topic, memberlist, si altele. Doar administratorii pot vedea daca cineva este ascuns.
Succes !
Succes !

adică... unde?Poseidon scrie:Eventual, intreaba-i pe cei de la host
La ce adresă îi pot contacta?
Că şi eu mai degrabă le-aş scrie direct celor de acolo decât să bat pasul pe aceste forumuri...
Mersi anticipat pentru eventualul ajutor!
Păi, eu nu vreau să fac nici o reclamă forumului nostru, deoarece oricum este cu circuit închis (adică este pentru utilizatori care se cunosc între ei de o vreme...)pK - eXplosive scrie:delta man u iti faci reclama la forum-ul care nu merge in fiecare topic existent ?
Dar aş vrea să găsesc pe cineva care ne poate ajuta cu remedierea acelei defecţiuni tehnice care nu permite să accesăm propriul site.
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
N-ai pentru ce, insa, te rog sa nu mai faci offtopic in alte topic-uri, orice ar fi. Deschide un topic separat, iar, daca nu ti se raspunde, asteapta putin, ai rabdare. Nu ne intreba pe noi, suntem in necunostinta de cauza. Asteapta sa-si revina, si probabil o sa faci rost de e-mail-ul administratorului. Te ajut sa-l aflii, nu promit nimic daca reusesc.