www.RockCenter.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Hazard
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sal'tare... Am revenit... Am avut ceva probleme cu site-ul dar le-am rezolvat, cu ajutorul phpBB.ro ... Am lucrat in toata perioada asta la o revista rock online si asa s-a nascut #RockCenter Magazine ... Va invit sa-mi vizitatzi site-ul... www.RockCenter.ro ... Si sa-mi spunetzi parerea... M-am jucat putzin si am restilizat un template... Cam ata deocamdata... :wicked: I'm hungry!!!

- Hazard
- Utilizator înregistrat
In primul rand vreau sa va multzumesc pentru pareri, aprecieri si sugestii...
Insa am sa las datele statistice sus, asa-mi place... Si-n fond e site-ul meu...
Oricum, itzi multzumesc inca o data... Sincer sa fiu, cred k ma lasam pagubas daca nu exista www.phpBB.ro ... Am avut atatea erori incat imi venea sa...
sa-mi trantesc PC-ul de totzi peretzii...
Acum stiri de ultima ora... Am facut trecerea de la 2.0.6 la 2.0.7 fara probleme... Totul e OK... Am mai adaugat unele sectziuni in meniu... Sectziuni k: Java CHaT, Galerie Foto, GuestBook si Reguli...
Cam atat deocamdata... Numai bine... Si... Vizitatzi www.RockCenter.ro
daniet, multzam pt. tot ajutorul...danielt scrie:Arată "brici"
Sigur am şi un comentariu... eu nu aş pune datele statistice ale forumului în prim plan - tabelul de sus - ci acolo unde le este locul - în viziunea mea - la coadă, la diverse... la "şi alte informaţii"

Acum stiri de ultima ora... Am facut trecerea de la 2.0.6 la 2.0.7 fara probleme... Totul e OK... Am mai adaugat unele sectziuni in meniu... Sectziuni k: Java CHaT, Galerie Foto, GuestBook si Reguli...
Cam atat deocamdata... Numai bine... Si... Vizitatzi www.RockCenter.ro

- Hazard
- Utilizator înregistrat
MerCIUC, mihaitza...
Deap, eu le-am facut... M-am inspirat din stanga, din dreapta si, nu in ultimul rand, cu ajutorul www.phpBB.ro ...mihaitza scrie:Tu ai făcut modificările stilului?

- Hazard
- Utilizator înregistrat
Mmm...
mihaitza, nu zic k nu m-am gandit la asa ceva... Dar, din pacate, deocamdata nu am timp... Chiar am de gand sa fac o versiune publica... Mai am de modificat ceva butoane... si... altele... O sa revin cu detalii... In 20 de min. intru in direct... Wish me luck!!! Live FM e emisiunea mea... Si e k un forum...
Numa' bine & Rock ON!!!

- Hazard
- Utilizator înregistrat
Wow... Au trecut ani de cand n-am mai scris pe phpBB.ro... Cu toate astea nu am renuntat sa-l vizitez ori de cate ori am avut nedumeriri legate de phpBB... Acum ceva timp m-am gandit sa [re]instalez un forum pe www.rockcenter.ro ... Zis si facut! Ce e mai interesant e ca am "integrat" (iFrame) o galerie multimedia (foto & video)... Probabil va mai suferi modificari... Aveam varianta sa fac un bridge cu Joomla, www.rocknews.ro , dar daca tot am avut domeniul www.rockcenter.ro , am zis sa fac pe asta...
Numa' bine!
Numa' bine!

-
- Utilizator înregistrat