www.RockCenter.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Hazard
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Hazard »

Sal'tare... Am revenit... Am avut ceva probleme cu site-ul dar le-am rezolvat, cu ajutorul phpBB.ro ... Am lucrat in toata perioada asta la o revista rock online si asa s-a nascut #RockCenter Magazine ... Va invit sa-mi vizitatzi site-ul... www.RockCenter.ro ... Si sa-mi spunetzi parerea... M-am jucat putzin si am restilizat un template... Cam ata deocamdata... :wicked: I'm hungry!!! :lol:
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Felicitari :!:
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Arată "brici" :-)

Sigur am şi un comentariu... eu nu aş pune datele statistice ale forumului în prim plan - tabelul de sus - ci acolo unde le este locul - în viziunea mea - la coadă, la diverse... la "şi alte informaţii" ;-)
Hazard
Utilizator înregistrat

Mesaj de Hazard »

In primul rand vreau sa va multzumesc pentru pareri, aprecieri si sugestii...
danielt scrie:Arată "brici" :-)

Sigur am şi un comentariu... eu nu aş pune datele statistice ale forumului în prim plan - tabelul de sus - ci acolo unde le este locul - în viziunea mea - la coadă, la diverse... la "şi alte informaţii" ;-)
daniet, multzam pt. tot ajutorul... :wink: Insa am sa las datele statistice sus, asa-mi place... Si-n fond e site-ul meu... :P Oricum, itzi multzumesc inca o data... Sincer sa fiu, cred k ma lasam pagubas daca nu exista www.phpBB.ro ... Am avut atatea erori incat imi venea sa... :shock: sa-mi trantesc PC-ul de totzi peretzii... :twisted:

Acum stiri de ultima ora... Am facut trecerea de la 2.0.6 la 2.0.7 fara probleme... Totul e OK... Am mai adaugat unele sectziuni in meniu... Sectziuni k: Java CHaT, Galerie Foto, GuestBook si Reguli...

Cam atat deocamdata... Numai bine... Si... Vizitatzi www.RockCenter.ro :twisted:
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Într-adevăr arată bine. Cam închis pentru gustul meu, dar aici nu e vorba despre mine :-)

Tu ai făcut modificările stilului?
Hazard
Utilizator înregistrat

Mesaj de Hazard »

MerCIUC, mihaitza...
mihaitza scrie:Tu ai făcut modificările stilului?
Deap, eu le-am facut... M-am inspirat din stanga, din dreapta si, nu in ultimul rand, cu ajutorul www.phpBB.ro ... :twisted:
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

pe baza a ceea ce ai realizat până acum, poate pui bazele unui nou stil(template) ....

e foarte interesant..... şi cred că ar fi un stil popular.
Hazard
Utilizator înregistrat

Mmm...

Mesaj de Hazard »

mihaitza, nu zic k nu m-am gandit la asa ceva... Dar, din pacate, deocamdata nu am timp... Chiar am de gand sa fac o versiune publica... Mai am de modificat ceva butoane... si... altele... O sa revin cu detalii... In 20 de min. intru in direct... Wish me luck!!! Live FM e emisiunea mea... Si e k un forum... :lol: Numa' bine & Rock ON!!! :twisted:
Hazard
Utilizator înregistrat

Mesaj de Hazard »

Wow... Au trecut ani de cand n-am mai scris pe phpBB.ro... Cu toate astea nu am renuntat sa-l vizitez ori de cate ori am avut nedumeriri legate de phpBB... Acum ceva timp m-am gandit sa [re]instalez un forum pe www.rockcenter.ro ... Zis si facut! Ce e mai interesant e ca am "integrat" (iFrame) o galerie multimedia (foto & video)... Probabil va mai suferi modificari... Aveam varianta sa fac un bridge cu Joomla, www.rocknews.ro , dar daca tot am avut domeniul www.rockcenter.ro , am zis sa fac pe asta...

Numa' bine! 8)
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Phpbb mult prea putin modificat, personalizat, iframe-ul e iarasi aiurea pus, mai bine dadea un butonas catre forumul pus in director separat, ori un script ce sa il tina ascuns.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”