Am niste probleme mari de tot...
- Cristian
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
URL: http://www.motilor26.as.ro
Stilul folosit: nu stiu ce sa scriu:e cumva subSilver?
Modificări instalate: reinstalare forum/actualizare sau reinstalare competa
Versiunea phpBB: ultima:PHPBB 2.0.6
Versiunea of PHP: Forum
Serverul de bază de date şi versiunea: http://www.as.ro/sqlultima(cred)
Hostul: http://www.as.ro
Dacă e instalat de către cineva de la phpbb.ro sau nu:nu(sau despre ce e vb aici, despre instalarea forumului?)...pai...a fost instalat de dani(motilor26) prima data, l-am reinstalat eu cu success a doua oara si a treia ora, el a sters baza de date, da nu si vechile urme ale forumuluii,nu stiu ce a lasat acolo, ca la reinstalare imi zice:
"As.Ro PHP Engine:
Warning: ftp_put(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 47975 is not allowed to access /tmp/cfg5jCxjK owned by uid 48 in /home/motilor26/forum/install/install.php on line 569
As.Ro PHP Engine:
Warning: unlink(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 47975 is not allowed to access /tmp/cfg5jCxjK owned by uid 48 in /home/motilor26/forum/install/install.php on line 573"
Dacă e un upgrade de la o versiune anterioară: nu e chiar ultima versiune
Dacă e o conversie dintr-un alt forum şi care anume: nu stiu
Dacă ai căutat la phpbb.ro rezolvarea prin "Căutare" şi Catalogul de articole: da
Dacă da, ce termeni ai folosit: mai multe; reinstalare si instalare(care mi-a mers cand am instalat eu forumul
Descrierea detaliată a problemei: pai e vb de ce am scris eu mai sus
Intru in pg de instalare
Completez datele cu success
Intru sa scriu adresa ftp, userul si parola,trec si de asta
Apoi imi spune(ma repet)
"As.Ro PHP Engine:
Warning: ftp_put(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 47975 is not allowed to access /tmp/cfg5jCxjK owned by uid 48 in /home/motilor26/forum/install/install.php on line 569
As.Ro PHP Engine:
Warning: unlink(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 47975 is not allowed to access /tmp/cfg5jCxjK owned by uid 48 in /home/motilor26/forum/install/install.php on line 573"
Dupa aia, cica...Instalarea a fost efectuata cu success, da de unde?
tot nu a fost efectuata cu success
Dacă ai un cont de test pentru noi: (opţional):vreau aici o explicatie...nu stiu ce reprezinta.
Dacă da, pregăteşte-l în cazul în care un membru phpbb.ro ţi-l cere.
Cam asta ar fii problema mea
Inafara de asta
Cand mergea forumul nu se trimiteau mesajele de la server de tipul
"Bine ati venit..."
"Notificare de rasp..."
si celalte mesaje care le primesc de la voi(si care ar trebuii sa mearga si aici
Am vb cu cei de la As.ro in legatura cu toate aceste probleme, si, ei zic ca totul e okay
Deci, ce ar trebuii facut?
Stilul folosit: nu stiu ce sa scriu:e cumva subSilver?
Modificări instalate: reinstalare forum/actualizare sau reinstalare competa
Versiunea phpBB: ultima:PHPBB 2.0.6
Versiunea of PHP: Forum
Serverul de bază de date şi versiunea: http://www.as.ro/sqlultima(cred)
Hostul: http://www.as.ro
Dacă e instalat de către cineva de la phpbb.ro sau nu:nu(sau despre ce e vb aici, despre instalarea forumului?)...pai...a fost instalat de dani(motilor26) prima data, l-am reinstalat eu cu success a doua oara si a treia ora, el a sters baza de date, da nu si vechile urme ale forumuluii,nu stiu ce a lasat acolo, ca la reinstalare imi zice:
"As.Ro PHP Engine:
As.Ro PHP Engine:
Dacă e un upgrade de la o versiune anterioară: nu e chiar ultima versiune
Dacă e o conversie dintr-un alt forum şi care anume: nu stiu
Dacă ai căutat la phpbb.ro rezolvarea prin "Căutare" şi Catalogul de articole: da
Dacă da, ce termeni ai folosit: mai multe; reinstalare si instalare(care mi-a mers cand am instalat eu forumul
Descrierea detaliată a problemei: pai e vb de ce am scris eu mai sus
Intru in pg de instalare
Completez datele cu success
Intru sa scriu adresa ftp, userul si parola,trec si de asta
Apoi imi spune(ma repet)
"As.Ro PHP Engine:
As.Ro PHP Engine:
Dupa aia, cica...Instalarea a fost efectuata cu success, da de unde?
tot nu a fost efectuata cu success
Dacă ai un cont de test pentru noi: (opţional):vreau aici o explicatie...nu stiu ce reprezinta.
Dacă da, pregăteşte-l în cazul în care un membru phpbb.ro ţi-l cere.
Cam asta ar fii problema mea
Inafara de asta
Cand mergea forumul nu se trimiteau mesajele de la server de tipul
"Bine ati venit..."
"Notificare de rasp..."
si celalte mesaje care le primesc de la voi(si care ar trebuii sa mearga si aici
Am vb cu cei de la As.ro in legatura cu toate aceste probleme, si, ei zic ca totul e okay
Deci, ce ar trebuii facut?
- Cristian
- Utilizator înregistrat
alta buba
am sters toate urmele de pe servere(sql+ftp)
am redownloadat si introdus in ftp programmul de instalare(bineintes dezahivat)
am urmat cale
www.motilor26.as.ro/forum/install/install.php
si serverul; as imiu zice ca nu gaseste fierul
ce sa mai cred?
am sters toate urmele de pe servere(sql+ftp)
am redownloadat si introdus in ftp programmul de instalare(bineintes dezahivat)
am urmat cale
www.motilor26.as.ro/forum/install/install.php
si serverul; as imiu zice ca nu gaseste fierul
ce sa mai cred?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
uita-te daca exista fisierul forum/install/install.php ... sau mai bine treci pe alt hosting free (ofera si SMTP):
www.dap.ro
www.mxhost.net
sau altele !
www.dap.ro
www.mxhost.net
sau altele !
- Cristian
- Utilizator înregistrat
fisierul install(/forum/install.install.php) se afla acolobogdan scrie:uita-te daca exista fisierul forum/install/install.php ... sau mai bine treci pe alt hosting free (ofera si SMTP):
www.dap.ro]dap
mxhost
sau altele !
cred ca merge prost serverul de la As.ro
mi-am facut cont la www.mxhost.net
Cred ca o sa mut forumul acolo
Mersi pt informatie
- BuGsY
- Fost coleg
Este vorba de MODificarea Last visit MOD, dacă doreşti ca forumul tău sa sufere mai multe modificari atunci arunca o privire în forumul Anunţuri şi prezentări de MODificări, iar dacă vrei să îl personalizezi şi cu un stil nou atunci verifica Stiluri
Btw.. pentru subiecte de discuţie diferite deschizi subiecte diferite.. asta daca nu cumva exista acel subiect (afisarea in index a numelui utilizatorilor)
Btw.. pentru subiecte de discuţie diferite deschizi subiecte diferite.. asta daca nu cumva exista acel subiect (afisarea in index a numelui utilizatorilor)