Am niste probleme mari de tot...
- Cristian
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am niste probleme mari de tot...
As vrea sa stiu si eu de ce atunci cand intru pe forum imi zice:
As.Ro PHP Engine:
Warning: message_die(): Unable to access ./language/lang_english/lang_main.php in /home/motilor26/forum/includes/functions.php on line 655
As.Ro PHP Engine:
Warning: message_die(./language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/motilor26/forum/includes/functions.php on line 655
As.Ro PHP Engine:
Warning: message_die(): Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/webserver/php-4.3.4/share/pear') in /home/motilor26/forum/includes/functions.php on line 655
phpBB :
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'motilor26.phpbb_config' doesn't exist
SELECT * FROM phpbb_config
Line : 166
File : /home/motilor26/forum/common.php
As.Ro PHP Engine:
Warning: message_die(): Unable to access ./language/lang_english/lang_main.php in /home/motilor26/forum/includes/functions.php on line 655
As.Ro PHP Engine:
Warning: message_die(./language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/motilor26/forum/includes/functions.php on line 655
As.Ro PHP Engine:
Warning: message_die(): Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/webserver/php-4.3.4/share/pear') in /home/motilor26/forum/includes/functions.php on line 655
phpBB :
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'motilor26.phpbb_config' doesn't exist
SELECT * FROM phpbb_config
Line : 166
File : /home/motilor26/forum/common.php
- Cristian
- Utilizator înregistrat
1. exista tabela phpbb_config in baza de date motilor26 de pe severul de BD de la as.ro ?
ai fisierele de limba in directorul pentru limba engleza language/lang_english ?
rasp=nu
2.nu problema asta apare cand accesez http://www.motilor26.as.ro/forum/
ai fisierele de limba in directorul pentru limba engleza language/lang_english ?
rasp=nu
2.nu problema asta apare cand accesez http://www.motilor26.as.ro/forum/
- Cristian
- Utilizator înregistrat
nasol din nou
Am reinstalat forumul si dupa reinstalare mi-a zis ceva de genul:
"As.Ro PHP Engine:
Warning: ftp_put(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 47975 is not allowed to access /tmp/cfg5jCxjK owned by uid 48 in /home/motilor26/forum/install/install.php on line 569
As.Ro PHP Engine:
Warning: unlink(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 47975 is not allowed to access /tmp/cfg5jCxjK owned by uid 48 in /home/motilor26/forum/install/install.php on line 573"
eu traduc asa:
"...avertisment:ftp_put():MODUL SAVE Restrictii...Scriptul folosit este 17975 si nu are acess(sau dreptul) sa acceseze:/tmp/cfg5Cxjk care apartine lui /home/motilor26/forum/install/install.php la lina 569
...
...avertisment:unlink():(la fel ca mai sus)...la linia 573"
ce parere aveti despre asta?
ce ar trebui sa fac ca sa termin instalarea cu success?
astept posturile voastre...
Am reinstalat forumul si dupa reinstalare mi-a zis ceva de genul:
"As.Ro PHP Engine:
Warning: ftp_put(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 47975 is not allowed to access /tmp/cfg5jCxjK owned by uid 48 in /home/motilor26/forum/install/install.php on line 569
As.Ro PHP Engine:
Warning: unlink(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 47975 is not allowed to access /tmp/cfg5jCxjK owned by uid 48 in /home/motilor26/forum/install/install.php on line 573"
eu traduc asa:
"...avertisment:ftp_put():MODUL SAVE Restrictii...Scriptul folosit este 17975 si nu are acess(sau dreptul) sa acceseze:/tmp/cfg5Cxjk care apartine lui /home/motilor26/forum/install/install.php la lina 569
...
...avertisment:unlink():(la fel ca mai sus)...la linia 573"
ce parere aveti despre asta?
ce ar trebui sa fac ca sa termin instalarea cu success?
astept posturile voastre...