Tokio Hotel for fans

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de WWEMania »

henU scrie:yo nu am nimic cu voi,dar macar nu ma criticati
poi nu ai postat forumu pt critici si pareri?
:)
rizwan
Fost coleg
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

nici pana acum nu a observat nimeni ca weeman face foarte mult spam prin afirmatiile sale gen "nu-mi place, e naspa"
are 500 de mesaje din care 350 sunt "nu-mi place, nu vreau, e naspa, e varza, e praf"
Tickapa
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tickapa »

rizwan scrie:nici pana acum nu a observat nimeni ca weeman face foarte mult spam prin afirmatiile sale gen "nu-mi place, e naspa"
are 500 de mesaje din care 350 sunt "nu-mi place, nu vreau, e naspa, e varza, e praf"
Ba da, dar ne mai amuzam si noi pe seama lui.
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

rizwan scrie:nici pana acum nu a observat nimeni ca weeman face foarte mult spam prin afirmatiile sale gen "nu-mi place, e naspa"
Am spus si eu acelasi lucru acum ceva vreme.
Dant3
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dant3 »

Criticile lui WWEMania ajuta pe ownerul forumului sa-si faca si el o parere despre lucrarea lui :D
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

mai degraba sa enerveze owneru forumului :\
Skorpiak
Utilizator înregistrat

Mesaj de Skorpiak »

sunt de aceeasi parere ... ar trebui sa fie putin mai bland :| cu toti
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

henU, o sa ma axez exact pe forum, nu pe muzica de Imagine si 100% comerciala pe care o canta Tokio Hotel.
1. Daca ai spus ca te-ai chinuit cateva zile (de aici reiese ca iti place sa te chinui), iti recomand cate ceva, sub forma de linkuri: hosting gratuit, Descarcare phpBB, Articole despre instalare. Pentru un nou template iti recomand phpbbhacks.com. Daca vrei sa customizezi tema (oricum e necesara customizarea, vrei nu vrei) iti recomand Adobe Photoshop (parca au ceva versiune trial) si Adobe Flash. Daca nu ai timp sa stai pe ele sa le inveti si vrei ceva mai usor, poti folosi the Gimp si SwishMax.
Dupa ce vei face un forum de la 0 (from scratch), atunci poti sa te lauzi in sus si-n jos cu el. Mie unul, mi-ar fi jena sa ma laud cu un forum gratuit.
2. Daca vei ramane la forumul asta, incearca sa schimbi tema. Ceva cu mov si negru cred ca s-ar potrivi (acum ma gandesc la tema uitandu-ma la banner :)).
3. Pozele din numele categoriilor sunt prea mari. Se vede cu ochiul liber, numai ca nu stiu de ce naiba nu modificati.
In rest nu am ce critica. Daca vei face un forum de la 0 (cand spun de la 0, ma refer la instalare, configurare, instalare moduri, sa nu fiu inteles gresit) o sa te apreciem mai mult. Nu te supara pe reprosurile unor membri din comunitate, dar au fobie la forumurile preinstalate. Numai bine si succes in continuare
casperel
Utilizator înregistrat

Mesaj de casperel »

nu stiu ce aveti cu WWEMania, dar are dreptate. Cam tot ceea ce se posteaza aici sunt numai prafuri, rar mai vezi cate-o exceptie ;)
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2

Mesaj de WWEMania »

Criticile lui WWEMania ajuta pe ownerul forumului sa-si faca si el o parere despre lucrarea lui
poi asa e... lucreaza 2 min si dupaia il posteaza aici de parca ar fi mare branza ...si atunci da de mine>:)
mai degraba sa enerveze owneru forumului :\
mdea am un talent aparte.....oricum numi place sa-i zic ownerului ca e frumos si in mintea mea sa zic ca n-am mai vazut forum mai jaf ca ala...sunt direct
sunt de aceeasi parere ... ar trebui sa fie putin mai bland Neutral cu toti
nu vreau sa mint lumea
nu stiu ce aveti cu WWEMania, dar are dreptate. Cam tot ceea ce se posteaza aici sunt numai prafuri, rar mai vezi cate-o exceptie
sunt de acord cu tine

si rizwan intra aici si numara search.php?search_author=WWEMania
:)
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”