Tokio Hotel for fans
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Tokio Hotel for fans
Noul meu forum http://tokiohotelforfans.myforum.ro ,astept toti fanii th si postari placute!;))
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- WWEMania
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpBB2
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
a cautat si el pe google o imagine cu tokio hotel si a puso ca header
vad ca la majoritatea subforumurilor sunt niste imagini neinspirate si arata urat
un temp fara modificari
la forum tu doar ai uploadat 6 imagini pe http://tinypic.com/ si gata
mai mult de 2 min nu cred ca tia luat sal faci
vad ca la majoritatea subforumurilor sunt niste imagini neinspirate si arata urat
un temp fara modificari
la forum tu doar ai uploadat 6 imagini pe http://tinypic.com/ si gata
mai mult de 2 min nu cred ca tia luat sal faci

WWEMania este o vorba din popor pe care se pare ca nu o cunosti. E posibil sa fie din cauza ca stai toata ziua si critici diverse site-uri fara a cunoaste "sudoarea" depusa pentru ele?
Ca sa arda soarecii nu da foc morii
Nici eu nu-l cunosc pe henU, dar lasa impresia ca eu un tanar inteligent ce vrea sa faca ceva. Nu vad de ce ar trebui sa suporte "obscenitatile" tale si aceste ofense la adrea site-ului, respectiv forumului.
Daca ai ceva inteligent a spune, tasta iti sta la dispozitie. Insa, daca doar critici astfel de persoane, incearca a scoate firul din modem si a-l baga in cuptor jumatate de ora. Vezi ce se intampla
Ca sa intelegi ce am vrut sa zic cu acel proverb... o sa-ti zic. Crezi ca daca il critici pe henU, acesta va face ceva mai bun? Incearca sa-l ajuti, spune-i ce sa schimbe, ce il dezavantajeaza, ce poate aduce nou pe forum, cum poate atrage ceva utilizatori...
henU, nu prea am ce e drept sa spun despre forumul tau dar incerc:
1. Tema nu se potriveste subiectului ales de tine acestui forum. Incearca ceva pe alb si negru.
2. Instaleaza forumul cel putin pe un host free ca sa poti adauga mod-uri forumului tau pentru a-l personaliza putin.
3. (*) de la descrierile forumurilor strica putin aspectul acestuia.
App. henU, cand vorbesti cu cainii, trebuie sa latrii ca ei.
Ca sa arda soarecii nu da foc morii
Nici eu nu-l cunosc pe henU, dar lasa impresia ca eu un tanar inteligent ce vrea sa faca ceva. Nu vad de ce ar trebui sa suporte "obscenitatile" tale si aceste ofense la adrea site-ului, respectiv forumului.
Daca ai ceva inteligent a spune, tasta iti sta la dispozitie. Insa, daca doar critici astfel de persoane, incearca a scoate firul din modem si a-l baga in cuptor jumatate de ora. Vezi ce se intampla

Ca sa intelegi ce am vrut sa zic cu acel proverb... o sa-ti zic. Crezi ca daca il critici pe henU, acesta va face ceva mai bun? Incearca sa-l ajuti, spune-i ce sa schimbe, ce il dezavantajeaza, ce poate aduce nou pe forum, cum poate atrage ceva utilizatori...
henU, nu prea am ce e drept sa spun despre forumul tau dar incerc:
1. Tema nu se potriveste subiectului ales de tine acestui forum. Incearca ceva pe alb si negru.
2. Instaleaza forumul cel putin pe un host free ca sa poti adauga mod-uri forumului tau pentru a-l personaliza putin.
3. (*) de la descrierile forumurilor strica putin aspectul acestuia.
App. henU, cand vorbesti cu cainii, trebuie sa latrii ca ei.