cum functioneaza meta!?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cum functioneaza meta!?
cum functioneaza meta!? vreau sa intreb pentru ca am pus la un site un cuvant cheie si m-am dus cu google pana la ultimul rezultat si nu am gasit site-ul deloc. mentionez ca mi-a fost indexat site-ul de catre googlebot. thnx
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Observ ca ai browsuit ceva, daca ai trecut prin toate rezultatele unui cuvant. In orice caz, cea mai sigura metoda de a vedea daca ai site-ul indexat in Google, si ce pagini din el este sa cauti "link:nume-site.ro" si sa te uiti prin rezultate.
etherfast.ro - Blog personal
Site-ul mi-este indexat, dar am cautat cu un cuvant care exista in meta, si nu l-am gasit. Dupa aceea am cautat un cuvant care exista si pe pagina si in meta si mi l-a gasit...Etherfast scrie:Observ ca ai browsuit ceva, daca ai trecut prin toate rezultatele unui cuvant. In orice caz, cea mai sigura metoda de a vedea daca ai site-ul indexat in Google, si ce pagini din el este sa cauti "link:nume-site.ro" si sa te uiti prin rezultate.
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Google nu prea se bazeaza pe meta keywords, pentru ca au un risc de inacuratete destul de ridicat. Probabil de asta.
In schimb, am observat ca se foloseste META DESCRIPTION in indexare.
In schimb, am observat ca se foloseste META DESCRIPTION in indexare.
etherfast.ro - Blog personal