cum functioneaza meta!?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
thc
Utilizator înregistrat

cum functioneaza meta!?

Mesaj de thc »

cum functioneaza meta!? vreau sa intreb pentru ca am pus la un site un cuvant cheie si m-am dus cu google pana la ultimul rezultat si nu am gasit site-ul deloc. mentionez ca mi-a fost indexat site-ul de catre googlebot. thnx
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Pai n-o sa-l gasesti imediat, trebuie sa astepti ca Google sa-si actualizeze serverele MultiData, asta intamplandu-se o data la cateva luni .
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Observ ca ai browsuit ceva, daca ai trecut prin toate rezultatele unui cuvant. In orice caz, cea mai sigura metoda de a vedea daca ai site-ul indexat in Google, si ce pagini din el este sa cauti "link:nume-site.ro" si sa te uiti prin rezultate.
etherfast.ro - Blog personal
thc
Utilizator înregistrat

Mesaj de thc »

Etherfast scrie:Observ ca ai browsuit ceva, daca ai trecut prin toate rezultatele unui cuvant. In orice caz, cea mai sigura metoda de a vedea daca ai site-ul indexat in Google, si ce pagini din el este sa cauti "link:nume-site.ro" si sa te uiti prin rezultate.
Site-ul mi-este indexat, dar am cautat cu un cuvant care exista in meta, si nu l-am gasit. Dupa aceea am cautat un cuvant care exista si pe pagina si in meta si mi l-a gasit...
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Google nu prea se bazeaza pe meta keywords, pentru ca au un risc de inacuratete destul de ridicat. Probabil de asta.
In schimb, am observat ca se foloseste META DESCRIPTION in indexare.
etherfast.ro - Blog personal
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”