Could not open template config file

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
BG.
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BG. »

Salve baetii, am o problema cu portalu/forumul :
phpBB : Eroare primejdioasa

DEBUG MODE

Line : 576
File : functions.php

Toata aceasta erroare a aparut dupa ce am incercat sa schim templatele , si se pare ca ce am pus in loc , nu era un template ci altceva din moment ce mia creeat acest conflict! Cum pot rezolva problema repede si bine fiindca stau de 2 zile cu saitul asa si nu merge sal fac (nu sunt expert)!?!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Salut, salut.

Hai sa vedem. Din cate vad eu, tie-ti lipseste fisierul de configurare al temei. Temele sunt localizate in /templates/nume-tema, si in fiecare astfel de director exista cate un fisier de configurare cu nume IDENTIC cu tema.

Verifica intai sa nu fie vreo diferenta intre /templates/tema-ta, si /templates/tema-ta/tema-ta.cfg.

Daca exista neconcordante, corecteaza-le.
In alta ordine de idei, daca totul este OK, ai 2 variante:

* schimbi template-ul din baza de date (phpMyAdmin) avand in vedere ca nu poti accesa forumul sa o faci de acolo.
* copiezi TOT continutul /subSilver in template-ul care nu functioneaza, si ai grija sa redenumesti tot ce gasesti pe-acolo din subSilver in numele template-ului.

Nu stiu daca ma fost suficient de clar, dar o sa te ajutam. Incearca doar cu inceputul sa vedem ce se intampla.

Succes.
etherfast.ro - Blog personal
BG.
Utilizator înregistrat

Mesaj de BG. »

Etherfast ms fain , am facut ce-ai zis tu, acum pot intra pe site dar e dezcentrat rau, lipsesc unele butoane, si mai mult nu se pot citii posturile, da o eroare ce arata asa:

Fatal error: Call to undefined function mods_settings_get_lang() in /var/www/htdocs/radiostil/profilcp/def/def_userfuncs.php on line 246

Mentionez faptul ca am intrat pe/def_userfuncs.php on line 246 si nu vad nimik deosebit (sau probabil nu stiu cear fi trebuit sa vad), afisez mai jos ce zice la acea linie:

$res = mods_settings_get_lang($user_fields[$field_name]['lang_key']);
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Eu ti-am oferit o metoda alternativa ca sa poti accesa admin panelu' sa schimbi tema in default ;) Daca vrei sa faci tema respectiva sa functioneze, reia instalarea si fi atent sa nu mai primesti erori :)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

arunca un ochi si pe articolul Eroare : Could not open theme/get template config
BG.
Utilizator înregistrat

Mesaj de BG. »

Mulumesc frumos baieti, am rezolvat cu eroarea aceea , acum dupa asta se pare ca e decalibrat urat forumul si lipsesc elemente din el. Asa trebuia sa fie?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Nu, nu asa trebuie sa fie. Repet, eu ti-am oferit o metoda alternativa ca sa poti intra in ACP sa schimbi tema in aia pe care o foloseai inainte sa incerci sa schimbi template-ul initial.
BG.
Utilizator înregistrat

Mesaj de BG. »

Am inteles de la inceput etherfast ce zici cu metoda alternativa (care a si functionat dealtfel), dar acum intrebam pur si simplu daca asa trebuie sa se comporte templatele dupa ce il repun la loc? Atit. Pt ca e deformat si cu lipsuri (nu e cum era inainte de eroare).
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Pai nu trebuie sa se comporte asa.. dar daca nu ma insel, ca sa rezolvi temporar (alternativ) situatia, i-ai suprascris niste fisiere pe-acolo ;)

Eu zic ca o reinstalare a template-ului respectiv ar rezolva problema.
BG.
Utilizator înregistrat

Mesaj de BG. »

Pe bune etherfast esti genial ! De ce? PT ca la cit de ametit sunt de atata treaba in ultima vreme am uitat si faza asta cu reinstalatul templetelui. Multumesc ca mai adus cu picioarele pe pamint. :D :wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”