Could not open template config file
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Salve baetii, am o problema cu portalu/forumul :
phpBB : Eroare primejdioasa
DEBUG MODE
Line : 576
File : functions.php
Toata aceasta erroare a aparut dupa ce am incercat sa schim templatele , si se pare ca ce am pus in loc , nu era un template ci altceva din moment ce mia creeat acest conflict! Cum pot rezolva problema repede si bine fiindca stau de 2 zile cu saitul asa si nu merge sal fac (nu sunt expert)!?!
phpBB : Eroare primejdioasa
DEBUG MODE
Line : 576
File : functions.php
Toata aceasta erroare a aparut dupa ce am incercat sa schim templatele , si se pare ca ce am pus in loc , nu era un template ci altceva din moment ce mia creeat acest conflict! Cum pot rezolva problema repede si bine fiindca stau de 2 zile cu saitul asa si nu merge sal fac (nu sunt expert)!?!
- Etherfast
- Fost coleg
Salut, salut.
Hai sa vedem. Din cate vad eu, tie-ti lipseste fisierul de configurare al temei. Temele sunt localizate in /templates/nume-tema, si in fiecare astfel de director exista cate un fisier de configurare cu nume IDENTIC cu tema.
Verifica intai sa nu fie vreo diferenta intre /templates/tema-ta, si /templates/tema-ta/tema-ta.cfg.
Daca exista neconcordante, corecteaza-le.
In alta ordine de idei, daca totul este OK, ai 2 variante:
* schimbi template-ul din baza de date (phpMyAdmin) avand in vedere ca nu poti accesa forumul sa o faci de acolo.
* copiezi TOT continutul /subSilver in template-ul care nu functioneaza, si ai grija sa redenumesti tot ce gasesti pe-acolo din subSilver in numele template-ului.
Nu stiu daca ma fost suficient de clar, dar o sa te ajutam. Incearca doar cu inceputul sa vedem ce se intampla.
Succes.
Hai sa vedem. Din cate vad eu, tie-ti lipseste fisierul de configurare al temei. Temele sunt localizate in /templates/nume-tema, si in fiecare astfel de director exista cate un fisier de configurare cu nume IDENTIC cu tema.
Verifica intai sa nu fie vreo diferenta intre /templates/tema-ta, si /templates/tema-ta/tema-ta.cfg.
Daca exista neconcordante, corecteaza-le.
In alta ordine de idei, daca totul este OK, ai 2 variante:
* schimbi template-ul din baza de date (phpMyAdmin) avand in vedere ca nu poti accesa forumul sa o faci de acolo.
* copiezi TOT continutul /subSilver in template-ul care nu functioneaza, si ai grija sa redenumesti tot ce gasesti pe-acolo din subSilver in numele template-ului.
Nu stiu daca ma fost suficient de clar, dar o sa te ajutam. Incearca doar cu inceputul sa vedem ce se intampla.
Succes.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Etherfast ms fain , am facut ce-ai zis tu, acum pot intra pe site dar e dezcentrat rau, lipsesc unele butoane, si mai mult nu se pot citii posturile, da o eroare ce arata asa:
Fatal error: Call to undefined function mods_settings_get_lang() in /var/www/htdocs/radiostil/profilcp/def/def_userfuncs.php on line 246
Mentionez faptul ca am intrat pe/def_userfuncs.php on line 246 si nu vad nimik deosebit (sau probabil nu stiu cear fi trebuit sa vad), afisez mai jos ce zice la acea linie:
$res = mods_settings_get_lang($user_fields[$field_name]['lang_key']);
Fatal error: Call to undefined function mods_settings_get_lang() in /var/www/htdocs/radiostil/profilcp/def/def_userfuncs.php on line 246
Mentionez faptul ca am intrat pe/def_userfuncs.php on line 246 si nu vad nimik deosebit (sau probabil nu stiu cear fi trebuit sa vad), afisez mai jos ce zice la acea linie:
$res = mods_settings_get_lang($user_fields[$field_name]['lang_key']);
- Etherfast
- Fost coleg
Eu ti-am oferit o metoda alternativa ca sa poti accesa admin panelu' sa schimbi tema in default
Daca vrei sa faci tema respectiva sa functioneze, reia instalarea si fi atent sa nu mai primesti erori

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
arunca un ochi si pe articolul Eroare : Could not open theme/get template config
- Etherfast
- Fost coleg
Nu, nu asa trebuie sa fie. Repet, eu ti-am oferit o metoda alternativa ca sa poti intra in ACP sa schimbi tema in aia pe care o foloseai inainte sa incerci sa schimbi template-ul initial.
- Etherfast
- Fost coleg
Pai nu trebuie sa se comporte asa.. dar daca nu ma insel, ca sa rezolvi temporar (alternativ) situatia, i-ai suprascris niste fisiere pe-acolo 
Eu zic ca o reinstalare a template-ului respectiv ar rezolva problema.

Eu zic ca o reinstalare a template-ului respectiv ar rezolva problema.