WEB cam pe portal fisubtext ?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Tocmai asta e problema ca IAR repet faptul ac tot folderul cu toate fisierele de la MODul acesta le-am copiat pe server linga celelalte foldere EXSISTENTE! Nu cumva am gresit eu prin faptul ca trebuia pus pe server nu "de capul lui" la gramada cu celelalte,si trebuia introdus in vreunul deja existent??? Si apropo: ce se intimpla stimati prieteni cu forumul dvs? Nu imi vin confirmari la raspunsurile primite, iar daca vine o confirmare la ...ahaha timp il gasesc bagat in bulk! Iar alta problema, mai m alte subiecte aici ci alte"probleme" pe care am incercat inainte sa le rezolv folosind functia"cautare" si negasind raspunsuri am optat in deschiderea unui topic nou, si nu am primit nici un raspuns cred,de 2-3 saptamini sau chiar mai mult(sper sa nu supar pe nimeni), si as vrea totusi sa REZOLV intr-un fel !
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Copiaza :BG. scrie:Tocmai asta e problema ca IAR repet faptul ac tot folderul cu toate fisierele de la MODul acesta le-am copiat pe server linga celelalte foldere EXSISTENTE! Nu cumva am gresit eu prin faptul ca trebuia pus pe server nu "de capul lui" la gramada cu celelalte,si trebuia introdus in vreunul deja existent???
biopics.php in phpBB/
buytime.php in phpBB/
camlist.phpi n phpBB/
chat.swf in phpBB/
footer.php in phpBB/
functions.js in phpBB/
global.php in phpBB/
params.xml in phpBB/
player.css in phpBB/
videochat.php in phpBB/
Tot folderul artwork in phpBB/
Tot folderul FlashSource in phpBB/