WEB cam pe portal fisubtext ?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
WEB cam pe portal fisubtext ?
Am o nedumerire mare, si sper sa mi se acorde"suport" in ceea ce caut sa rezolv! Despre ce este vb.........pai, ma intereseaza tare mult cum trebuie sau ce trebuie facut pt a posta in portalul nostru phpbb o camera web pt live web non-stop? Ca exemplu dau o idee cum ar fii la anumite posturi de radio acele web camuri care redau imagini din studiouri! Deci are cineva idee? Sau exsista cineva in masura sa ma ajute?
-
- Utilizator înregistrat
Ok ! Dragut din partea ta Aliniuz dar se pare ca dupa ce am luat MODul asta pt web chat lam suit pe server, am citit si instalul si am inteles eu de acolo cam ce-ar trebui facut ,ceea ce am si facut exact ca in acel instal dar ce-am obtinut nu e decit " Webcams " Ce apare in meniu dar daca dai clik pe el se deschide o ferastra gen "The page cannot be found" Adik nu merge , nu face nimik! Dar pina sa mearga mai e o problema , faptul ca nu m-am exprimat eu corect de la bun inceput , eu vb de un web chat non-stop dar nu cu buton asa in overeal_heder ci cu imaginea directa (free) pe pagina principala a portalului ! Adik in momentul in care oricine aceseaza adresa portalului ,ise deschide pagian de "primire"(home) cu iimagini live intr-un patratel pe pagina asta, nu sa stea omu' sa caute o mie un butone pt orice chitibus, sa fie direct live pe pagina, ma gindeam la un dreptunghi sau patratel chiar in dreapta sus la portal si forum , daca de exemplu in stinga sus e logo_phpbb ,in dreapta tot pe banda aceea de sus sa fie patratelul, dreptunhiul cu live web(fara sa mai fie omu nevoit sa dea alt clik si pt optiunea asta)! Sper din tot sufletul ca am fost coerent de aceasta data in explicatii pt a fii ok inteles ce doresc sa fac eu de fapt. Si in acest moment dupa ceam facut ceea ce am zis in primele rinduri, mam blocat ,fiindca nu se intimpla nimik de fapt! Pote primesc si eu o lopata de ajutor
!

-
- Utilizator înregistrat
Acel fiisier de instalare da niste modificari in overal_heder si in body.tpl ceea ce am si facut ! Repet. a aparut pe pagina portalului fraza "Webcams" si subliniata insa cind dai clik pe linkul asta da cu The connot open! In rest nu se intimpla nimik! Ce mai trebuie facut Aliniuz? Am o vaga impresie ca nici la "jumatatea drumului " nu sunt , adik mai sunt o groaza de lucruri de facut; Ca de exemplu CUM CONECTEZ CAMERA WEB la site? Dar cred ca mam dus prea departe cu intrebarea asta! Tu ce zici? Sa fie oare de vina faptul ca eu nu am sub silver ci fisubtext templetele? Nu cred ca are vreo importanta dar tu esti mult mai in masura sati dai cu parerea,nu?Aliniuz scrie:Intrebare : AI facut TOATE modificarile ce le presupune fisierul de instalare ?
-
- Utilizator înregistrat
Da Aliniuz ai si tu dreptate. Mam uitat pe readme asta si nu am inteles nimik. Am intrat am facut citva"inlocuiri" dar tot NIMIK. Nu ma descurc cu MODul asta si nu am idee ce sa-i mai fac !Aliniuz scrie:Trebuie sa intelegi ca nu pot oferi suport la fiecare cod al acestui MOD intrucat nu eu l-am creat ...
Te ajut cat pot si cum cred eu de cuviinta .