Salut. Am si eu un forum phpBB si am probleme cu optiunea "Autentifică-mă automat la fiecare vizită" !!!
Introduc pass-ul, user-ul, bifez optiunea, trimitere..toate bune...fac ce am de facut in forum si dup-aia inchid browser-ul.
Daca intru din nou, trebuie sa ma loghez din nou...deci de fiecare data trebuie sa ma loghez cand intru pe site chiar daca bifez de fiecare data opriunea "Autentifică-mă automat la fiecare vizită " !!!
Need help, fast...
Problme de Autentificare
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Probabil se referea la faptul ca daca userul e asaltat de cateva solutii simultane, nu stie exact cu ce sa se apuce, si se intampla ca solutiile sa fie contradictorii (gen instaleaza auto-cookies + mânãrealã in AP), plus ca userul de multe ori nu mentioneaza care a fost solutia care a mers, etc.
Nu zice nimeni sa nu se posteze solutii multiple, dar ar fi bine daca s-ar posta intr-o anumita ordine.
Deci, ce-a mers?
Nu zice nimeni sa nu se posteze solutii multiple, dar ar fi bine daca s-ar posta intr-o anumita ordine.
Deci, ce-a mers?
etherfast.ro - Blog personal
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
la o problema pot fi mai multe cauze, la fel cum rezolvarea poate avea mai multe solutii. de aceea am spus sa nu le mai zica sa vina cu alte solutii (care isi avea rostul) pt ca asa poate alege care solutie i se potriveste mai bine, in functie de setarile pe care le are.
si Aliniuz, nu te-am impuns... ai inteles tu gresit.
si Aliniuz, nu te-am impuns... ai inteles tu gresit.