Problme de Autentificare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
peRu
Nou venit

Problme de Autentificare

Mesaj de peRu »

Salut. Am si eu un forum phpBB si am probleme cu optiunea "Autentifică-mă automat la fiecare vizită" !!!
Introduc pass-ul, user-ul, bifez optiunea, trimitere..toate bune...fac ce am de facut in forum si dup-aia inchid browser-ul.
Daca intru din nou, trebuie sa ma loghez din nou...deci de fiecare data trebuie sa ma loghez cand intru pe site chiar daca bifez de fiecare data opriunea "Autentifică-mă automat la fiecare vizită " !!!
Need help, fast...
mfk
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de mfk »

Auto cookie e solutia ;)

Auto Cookies 2.0.2a
Sultanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sultanul »

intra in pl->configurare generala->permite autentificare automata acolo trebuie sa fie setat Da daca e setat Da si tot asa face nu stiu ce sa ii faci :(
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Sultanul scrie:intra in pl->configurare generala->permite autentificare automata acolo trebuie sa fie setat Da daca e setat Da si tot asa face nu stiu ce sa ii faci :(
A postat mfk o solutie , nu mai veni si tu cu o alta ce nu-si are locul daca vezi ca metoda aleasa de mfk e cea corecta . :wink:
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

lasa-i frate sa vina cu solutii, nu le mai spune sa nu mai vina cu alte metode. lasa-i sa se exprime...
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Probabil se referea la faptul ca daca userul e asaltat de cateva solutii simultane, nu stie exact cu ce sa se apuce, si se intampla ca solutiile sa fie contradictorii (gen instaleaza auto-cookies + mânãrealã in AP), plus ca userul de multe ori nu mentioneaza care a fost solutia care a mers, etc.

Nu zice nimeni sa nu se posteze solutii multiple, dar ar fi bine daca s-ar posta intr-o anumita ordine.

Deci, ce-a mers?
etherfast.ro - Blog personal
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

A fost pur si simplu o confuzie , eu crezand ca peRu a precizat in mesajul sau ca a facut setarile de rigoare din ACP prin bifarea acelei casute ; dupa ce m-a impuns MJR am citit cu atentie mesajul autorului topicului si am vazut ca am gresit .

Sultanul ai scuzele mele . :)
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

la o problema pot fi mai multe cauze, la fel cum rezolvarea poate avea mai multe solutii. de aceea am spus sa nu le mai zica sa vina cu alte solutii (care isi avea rostul) pt ca asa poate alege care solutie i se potriveste mai bine, in functie de setarile pe care le are.

si Aliniuz, nu te-am impuns... ai inteles tu gresit.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”