Intrebarea mea este cum fac sa nu apara inreruperi in folosirea forumului avand in vedere ca am un domainname (www.eugenol.ro) si de cand ii notific pe cei de la rnc ca am alt nameserver (de la noul hosting) pana fac modificarea si se propaga nu stiu ce sa fac cu forumul? (pentru a avea control asupra ultimului backup)
Varianta pe care o vad eu este:
1- modific la rnc nameserverul cu cel de la providerul nou
2- astept modificarea apoi propagarea pana eugenol.ro ma duce la noul server (2-3 zile probabil)
3- instalare si upload ultimul backup (parte acoperita de articolele din forum)
Acum ce se intampla intre 1 si 2? Inchid forumul pe serverul vechi fac backup si pun un anunt sa revina dupa ce finalizez mutarea (altfel nu voi avea ultimul backup= pierd mesaje si utilizatori noi).
Cand ma refer la inchid forumul spun ca modific numele folderului forumului pentru a nu se mai poate ajunge la el si in pagina de index (care e un html) anunt ca forumul e in "mutare" sa revina in 2 zile sau cat o dura.
Are cineva experienta cu asta? Aveti ceva sfaturi?
PS Intrebarea nu e chiar de phpbb dar este legata de functionarea lui, in conditiile mutarii la alt hosting ceea ce ma face sa cred ca intreb unde trebuie. (asta pentru eventualii carcotasi

Multumesc anticipat pentru orice sfat.