Forum eXTrem.

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Virtual
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Virtual »

Dar de ce ai vrea sa treci pe alt software? Adica sincer m-am gandit si eu sa ma mut de pe phpBB dar dupa ce am reusit sa instalez pseudo forums si mai lucrez la el mi se pare destul de bun + ca e free deci NO COMMENT din partea mea dar vreau sa aflu si parerea ta.

Schimbare de stilul forumului, template (care va mai suferi mici modificari) + imagini rang + am instalat pseudo forums asa ca in curand vor fi si cateva subforumuri + modificari minore in fisierul de limba (vor urma si mai multe) + Album de poze, astept parerea voastra sincera in legatura cu noul design, criticii sunt bineveniti chiar rugati sa posteze caci am nevoie de feed back pentru a imbunatati.
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

Virtual scrie:Dar de ce ai vrea sa treci pe alt software? Adica sincer m-am gandit si eu sa ma mut de pe phpBB dar dupa ce am reusit sa instalez pseudo forums si mai lucrez la el mi se pare destul de bun + ca e free deci NO COMMENT din partea mea dar vreau sa aflu si parerea ta.

Schimbare de stilul forumului, template (care va mai suferi mici modificari) + imagini rang + am instalat pseudo forums asa ca in curand vor fi si cateva subforumuri + modificari minore in fisierul de limba (vor urma si mai multe) + Album de poze, astept parerea voastra sincera in legatura cu noul design, criticii sunt bineveniti chiar rugati sa posteze caci am nevoie de feed back pentru a imbunatati.
cum de ce?
pentru ca exista si altele, si sunt mai bune, si tot free
pentru ca phpbb merge f greu cu evolutia,
pentru ca phpbb "construieste" una din cele mai mare baze de date comparativ cu altele la dimensiuni egale de useri si posturi

si de ce nu? m-am cam saturat de phpbb, de 5 ani de cand tot administrez forumuri m-am plictisit de el, nu s-a schimbat mare lucru

anyway nu facem aici reclama la altele ca nu e frumos
Virtual
Utilizator înregistrat

Mesaj de Virtual »

Ok, cum zici tu!
Virtual
Utilizator înregistrat

Mesaj de Virtual »

As dori si eu niste feedback, parerile voastre sunt aur pentru mine, nu eu fac forumul ci voi utilizatorii il faceti, va rog idei, pareri sa vi le exprimati, le accept cu cea mai mare placere daca sunt bune si daca sunt rele sau sugestii le iau in considerarea 100% ! http://www.XT.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”