Forum eXTrem.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Virtual
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Forum eXTrem.
As dori sa va invit pe acest forum eXTrem, desi este un forum General si probabil v-ati saturat de toate astea eu incerc aici sa satisfac pe cat posibil dorintele fiecarui user de pe forumul meu.
As dori sa vad parerea voastra si poate sa va vad si pe voi la mine pe forum.
Va multumesc.
http://www.XT.ro - Cel mai eXTrem forum on-line! Nu ezita, fi si tu eXTrem!
As dori sa vad parerea voastra si poate sa va vad si pe voi la mine pe forum.
Va multumesc.
http://www.XT.ro - Cel mai eXTrem forum on-line! Nu ezita, fi si tu eXTrem!
- Virtual
- Utilizator înregistrat
Ai dreptate gmzionic, dar subSilver imi place mie asa ca si tema si flexibilitate dar voi face mici modificari, chestia este ca aveam o tema foarte adevarata si cu modificari de mine dar am avut niste probleme cu providerul si am pierdut tot, noroc ca aveam backup din ziua respectiva, acuma este relansarea forumului cum ar veni dar voi face mici modificari.
blueshift: am scris de la inceput, "desi poate v-ati saturat de forum cu subiect General" va invit sa vizitati si asta daca doriti.
blueshift: am scris de la inceput, "desi poate v-ati saturat de forum cu subiect General" va invit sa vizitati si asta daca doriti.
- Virtual
- Utilizator înregistrat
Apropo, se cauta moderatori cu experienta in phpBB si de preferabil cu experienta pe forumuri macar egale ca marime. Doritorii sa-mi trimita un pm sau un mail la Virtual@Xt.ro !
sa inteleg ca daca am 7000 useri si vreo 200.000 articole nu e bine (asta pe unu din ele), offf, acuma ce sa fac sa sterg ce or scris oamenii aia acolo???? nu-i pacat?Virtual scrie:Apropo, se cauta moderatori cu experienta in phpBB si de preferabil cu experienta pe forumuri macar egale ca marime. Doritorii sa-mi trimita un pm sau un mail la Virtual@Xt.ro !