Cod: Selectaţi tot
Domeniu cookie: .nume_domeniu.ro
Nume cookie: phpbb3_m4oml
Cale cookie: /
Securizare cookie: Dezactivat
Faza e ca nush cum sa o modific sa sa functioneze pentru baza de date pe care am ins forumu .
Va rog mult ajutati-ma .
Domeniu cookie: .nume_domeniu.ro
.nume_domeniu.ro
îţi apare adresa forumului tău vechi, nu?.nume_domeniu.ro
pune exemplu.ro,
şi la Cale cookie:
lasă /
, iar dacă forumul tău se află la adresa www.exemplu.ro/forum, atunci în loc de /
la Cale cookie:
, pune /forum
.Nu sunt de acord cu asta. Recomand sa se foloseasca doar slash ul(Ivan Petre Paul scrie:dacă forumul tău se află la adresa http://www.exemplu.ro/forum, atunci în loc de/
laCale cookie:
, pune/forum
.
/
).Eu chiar recomand să se folosească o cale directă către forum.TheKiller scrie: Nu sunt de acord cu asta. Recomand sa se foloseasca doar slash ul(/
).
Se poate intampla sa schimbi "calea" forumului in timp, asa ca este mai bine sa lasi slashul...
Domeniu cookie: www.evogame.ro
eu am schimbat doar din alba-zone.com in evogame.ro.Dar probl e la urm chestie si anume laDomeniu cookie: www.alba-zone.com
Exact ce am spus eu mai sus. Tu citeşti tot ce ţi se spune?under scrie:eu am schimbat doar din alba-zone.com in evogame.ro.Dar probl e la urm chestie si anume la
Nume cookie: phpbb3_m4oml care a ramas de la vechiu forum.Eu akm as vrea sa stiu cum ce trebuie sa schimb aici pentru a functiona corect cookie.
Nu chiar. Daca schimbi doar adresa forumului nu ar trebui sa ai probleme cu logarea membrilor.Ivan Petre Paul scrie: Eu chiar recomand să se folosească o cale directă către forum.
Dacă te hotărăşti să schimbi adresa forumului atunci este necesar să schimbi şi calea, aşa cum este necesar să schimbi şi domeniul pentru cookie. De aceea se dă posibilitatea de a modifica aceste câmpuri.
/Forums/
, iar index-ul redirectiona catre aceasta cale. Cand m am decis sa adaug board3 portal, ca index, a trebuit sa schimb calea din cookie pentru ca nu aveau efect in afara Folderului /Forums
. Deci, mai bine adaugi un slash care va merge pe tot domeniu. Asa nu trebuie schimbata calea cookieului, si sa iti faca probleme cu useri.Cookie path: / (Note that this is always a slash, it doesn't matter what your board URL is)
.evogame.ro
" NU www.evogame.ro
Atunci asta se bate cap în cap cu ce ai spus mai jos.TheKiller scrie:Eu aveam doar forumul in calea/Forums/
, iar index-ul redirectiona catre aceasta cale. Cand m am decis sa adaug board3 portal, ca index, a trebuit sa schimb calea din cookie pentru ca nu aveau efect in afara Folderului/Forums
.
Eu pot să îţi spun că am avut exact inversul problemei tale atunci când am mutat forumul pe un alt webhost.TheKiller scrie:Citeste aici: Knowledge Base - Fixing incorrect cookie settingsCookie path: / (Note that this is always a slash, it doesn't matter what your board URL is)
Domeniu cookie: www.evogame.ro
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator