Mda ... vad ca intereseaza pe toata lumea problema mea , mai am 2 posibilitati : sa sterg forumul sau sa sterg forumul .
Ce imi recomandati sa fac ? Imi iau host , instalez din nou , trec la alta versiune de phpbb . Va rog sa imi spuneti macar un Da un Nu ceva .
Problema Postare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Ai incercat sa faci un update atat la tema cat si la fisierele de limba pentru a corespunde cu 3.0.4? Ai incercat sa vezi daca problema persista si pe alte teme?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Shadow of Wishes
Pai in primul rand faci un download la backup-ul forumului, dupa care il poti pune de exemplu pe localhost (instalezi forumul si faci import la respectivul backup) si te uiti daca functioneaza sau nu, dupa care poti pune si pe alt host si o sa sti daac problema ta e de la script sau din alta parte.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
- Shadow of Wishes