Problema Postare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- CatalynCN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.4
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Problema Postare
Am mutat forumul pe alt host de curand si am pus limba romana de la cel vechi . Cand vreau sa postez daca bifez Notify me when a reply is posted nu merge sa postez , unor useri le apare o eroare si mie ca admin ma duce inapoi unde am dat New Topic .
Acum problema s-a agravat si nu merge sa postez nici daca bifez sau nu Notify me when a reply is posted .
Ce sa fac ?
Acum problema s-a agravat si nu merge sa postez nici daca bifez sau nu Notify me when a reply is posted .
Ce sa fac ?
- CatalynCN
- Utilizator înregistrat
Am downloadat phpbb 3.0.1 de pe phpbb.ro , l-am urcat pe host si l-am instalat , apoi prin phpmyadmin prin SQL am importat baza de date de la ala vechi ( bd.sql ) .
Am mutat imaginile si temele pe asta nou si atat . Cand bifez aia nu merge sa postez .
Un link : www.forumrevolution.lx.ro
Am mutat imaginile si temele pe asta nou si atat . Cand bifez aia nu merge sa postez .
Un link : www.forumrevolution.lx.ro
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Ai incalcat conditiile licentei de utilizare a phpbb scotand link-ul catre phpbb.com :
Succes !
=================
LE: problema rezolvata, subiect redeschis
Daca ai stiut sa faci asta probabil te vei descurca si cu problema ta, dar nu putem sa iti acordam ajutor in aceste conditii. Atunci cand vei respecta conditiile licentei poti sa dai un MP la un moderator sa deschida acest subiect.Powered by CatalynCN
Succes !
=================
LE: problema rezolvata, subiect redeschis

- CatalynCN
- Utilizator înregistrat
Mersi mult ca l-ai redeschis .
Problema cu postarea persista , deci daca bifez Notifică-mă când un răspuns este scris cand postez nu se intampla nimic , practic de da refresh la pagina si atat , trebuie sa dau Back din browser si dau iar Submit de 4 5 ori si merge atunci cand bifez una din astea 3 Dezactivează CodulBB
Dezactivează zâmbetele
Nu analizează automat URL-urile
Va rog s-a ma ajutati , incerc sa caut rezolvarea la problema asta de aproape 2 saptamani
Problema cu postarea persista , deci daca bifez Notifică-mă când un răspuns este scris cand postez nu se intampla nimic , practic de da refresh la pagina si atat , trebuie sa dau Back din browser si dau iar Submit de 4 5 ori si merge atunci cand bifez una din astea 3 Dezactivează CodulBB
Dezactivează zâmbetele
Nu analizează automat URL-urile
Va rog s-a ma ajutati , incerc sa caut rezolvarea la problema asta de aproape 2 saptamani

- CatalynCN
- Utilizator înregistrat
URL forum: www.forumrevolution.lx.ro
Versiunea phpbb 3: 3.0.1
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie ? Da , a fost mutat de curand pe host nou ( LX ) si am procedat asa : am instalat un nou forum 3.0.1 si am pus baza de date prin SQL din phpmyadmin + toate temele si imaginile le-am pus de pe cel evchi pe cel nou , limba roamana a fost instalata din nou .
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? Nu
MODurile instalate:
De cand a aparut problema semnalata ?
Nu am instalat nici un MOD , de cand am mutat forumul pe noul host , de asemenea pe langa problema asta cu postul de fiecare data cand intru pe forum ma pune sa ma loghez . Chiar daca ies din browser si intru din nou ma pune sa ma loghez .
Am modificat inainte sa pun forumul common.php din laguage deoarece nu accepta hostul ( treaba cu , cuvantul Arizona ) .
Cu phpbb lucrez de mult ... am avut inainte phpbb2 si de 6 luni am trecut la phpbb3 , eu zic ca stiu ceva dar problema asta ma da peste cap ... nu stiu ce sa fac .
Template-ul folosit: Soft Blue v3
Limba/limbile instalate: Romana si Engleza
Versiunea de PHP: Asta nu stiu , parca 4 sau 5
Tipul si versiunea serverului pentru baza de date:
Versiunea phpbb 3: 3.0.1
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie ? Da , a fost mutat de curand pe host nou ( LX ) si am procedat asa : am instalat un nou forum 3.0.1 si am pus baza de date prin SQL din phpmyadmin + toate temele si imaginile le-am pus de pe cel evchi pe cel nou , limba roamana a fost instalata din nou .
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? Nu
MODurile instalate:
De cand a aparut problema semnalata ?
Nu am instalat nici un MOD , de cand am mutat forumul pe noul host , de asemenea pe langa problema asta cu postul de fiecare data cand intru pe forum ma pune sa ma loghez . Chiar daca ies din browser si intru din nou ma pune sa ma loghez .
Am modificat inainte sa pun forumul common.php din laguage deoarece nu accepta hostul ( treaba cu , cuvantul Arizona ) .
Cu phpbb lucrez de mult ... am avut inainte phpbb2 si de 6 luni am trecut la phpbb3 , eu zic ca stiu ceva dar problema asta ma da peste cap ... nu stiu ce sa fac .
Template-ul folosit: Soft Blue v3
Limba/limbile instalate: Romana si Engleza
Versiunea de PHP: Asta nu stiu , parca 4 sau 5
Tipul si versiunea serverului pentru baza de date:
- CatalynCN
- Utilizator înregistrat
Cred ca imi dau seama ... trebuia sa scriu numai Romana ... ca numai pe aia am instalat-o engleza era inclusa de prima data de la instalare 
Abia m-am trezit si ... nu pre sunt atent
Mai am o problema , de cateva zile imi vin pe forum anumiti useri cu nickuri ciudate LXcaundaBaict ,FAnanteffence DRorippiduato REnanteffence
Am vazut ca multi au problema asta , o sa gasesc o rezolvare ... sper

Abia m-am trezit si ... nu pre sunt atent

Mai am o problema , de cateva zile imi vin pe forum anumiti useri cu nickuri ciudate LXcaundaBaict ,FAnanteffence DRorippiduato REnanteffence
Am vazut ca multi au problema asta , o sa gasesc o rezolvare ... sper