"Ma gandesc ca drept motiv o fi brusca trecere de la o suma mica la un relativ tripla."
o astfel de trecere ar putea fi data de cresterea vizitatorilor prin diferite motive, dar avand un site populat, nu e prea logic sa-ti blocheze contul.
de fapt dupa mine singura chestie care mi s-ar parea logica ar fi faptul ca ei considera anumite actiuni frauda, dar macar sa le dovedeasca...
nu e o regula pt reclamele sociale. poti seta ca atunci ca alternativa umplerea spatiului cu o culoare, cum am eu setat, si nici o data nu am prins zona goala... poate e doar vb de 10% nush exact
Ha ha, Google AdSense inchide conturi care fac 30$ in 5 zile pentru ca da faliment, asta a fost cea mai buna pentru ziua de astazi.
Probabilitatea ca ce ai zis tu aici sa fie adevarata este NULA, stiu nu-i vina ta, nu ai vrut sa ne minti, ci doar ca ai inteles gresit.
Sunt persoane care scot cel putin 300-400$ / zi doar din AdSense si asta de timp bun, deoarece munca este constanta si iti spun sigur ca nu o avut probleme, dar asta e un exemplu asa ca fapt divers, ce ai spus tu acolo nu are logica.
Si cu referire la intrebarea celuia cu 15-20$ / zi sau cat face, da totul este legal, site-urile respecta TOS-ul, reclamele sunt afisate corespunator, ce e mai grav banii din 2 conturi merg indirect spre aceeasi persoana => aici intervine TOS-ul, amin.