AdSense se duce de rapa

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

"Ma gandesc ca drept motiv o fi brusca trecere de la o suma mica la un relativ tripla."

o astfel de trecere ar putea fi data de cresterea vizitatorilor prin diferite motive, dar avand un site populat, nu e prea logic sa-ti blocheze contul.

de fapt dupa mine singura chestie care mi s-ar parea logica ar fi faptul ca ei considera anumite actiuni frauda, dar macar sa le dovedeasca... :(

naspa rau. adica totusi 100$ e ceva
geo
Crazy Man
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Crazy Man »

De curand am primit si eu bani de la adsense prin Western Union 162$, si luna viitoare sper sa mai primesc inca pe atat :D.

Toate cele bune, se poate daca faci cu cap...

Si am observat ca daca depaseste o anumita pagina ctr-ul de 10% iti pune reclame sociale..
Vizitati blog-ul meu personal: http://thecrazyest.com/
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

nu e o regula pt reclamele sociale. poti seta ca atunci ca alternativa umplerea spatiului cu o culoare, cum am eu setat, si nici o data nu am prins zona goala... poate e doar vb de 10% nush exact
geo
Crazy Man
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Crazy Man »

Nu stiu ce sa zic, sunt "nou" in adsense, chiar daca il am de ceva luni bune.. poate unu cu experienta ne spune.

Thx.
Vizitati blog-ul meu personal: http://thecrazyest.com/
Download
Utilizator înregistrat

Mesaj de Download »

Ha ha, Google AdSense inchide conturi care fac 30$ in 5 zile pentru ca da faliment, asta a fost cea mai buna pentru ziua de astazi.

Probabilitatea ca ce ai zis tu aici sa fie adevarata este NULA, stiu nu-i vina ta, nu ai vrut sa ne minti, ci doar ca ai inteles gresit.

Sunt persoane care scot cel putin 300-400$ / zi doar din AdSense si asta de timp bun, deoarece munca este constanta si iti spun sigur ca nu o avut probleme, dar asta e un exemplu asa ca fapt divers, ce ai spus tu acolo nu are logica.

Si cu referire la intrebarea celuia cu 15-20$ / zi sau cat face, da totul este legal, site-urile respecta TOS-ul, reclamele sunt afisate corespunator, ce e mai grav banii din 2 conturi merg indirect spre aceeasi persoana => aici intervine TOS-ul, amin.

gresesc?
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”