Group moderator colorat

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
fandbz
Utilizator înregistrat

Group moderator colorat

Mesaj de fandbz »

Cum as putea sa fac sa`mi apara Grupul moderator la un forum colorat
Imagine
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Nu stiu vre-o solutie mai buna decat cea de mai jos; m-am uitat acum cateva minute prin fisierele forumului meu.
Prima oara fa un backup, pentru orice eventualitate!
Se va aplica pentru grupuri, la phpbb2 ! (Cred ca despre asta e vorba, mesajul fiind postat aici)
Deschide index.php cu un editor, si cauta linia:

Cod: Selectaţi tot

$forum_moderators[$row['forum_id']][] = '<a href="' . append_sid(" POST_GROUPS_URL=" . $row['group_id']) . '">' . $row['group_name'] . '</a>';
pe care o vei inlocui cu

$forum_moderators[$row['forum_id']][] = '<a href="' . append_sid(" POST_GROUPS_URL=" . $row['group_id']) . '"><font>' . $row['group_name'] . '</font></a>';
Singura modificare este inainte de group_name; Am adaugat <font> pe care o poti inlocui cu alta culoare. (Aceasta fiind un verde asemanator cu cel din poza ta)

Daca cineva stie alta solutie mai buna si mai eficienta, va rog sa ma corectati :- )

Later Edit: Cred ca sunt ceva filtre, care nu ma lasa sa postez codul cum trebuie ! inainte de POST_GROUPS_URL ar fi fost groupcp.php.. si vad ca nici culoarea nu o scrie, apare doar <font> si atat !
Am sa postez codul intr-un fisier .txt

Later Edit: Am pus codul intr-un fisier .txt. Click dreapta aici si da-i Save Target As. Pentru ca daca deschizi direct in browser, nu se vede prea bine nici asa. (Damn!)
Nu uita sa faci backup.
Bafta.
fandbz
Utilizator înregistrat

Mesaj de fandbz »

a mers dar eu asa vrea sa pun pentru fiecare grup o culoare aici toate sunt verzi :)
bilo182
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de bilo182 »

foloseste modul color groups
fandbz
Utilizator înregistrat

Mesaj de fandbz »

ma am color grup bagat dar vreau cand pun un grup moderator sa arate aceasi culoare uitate la poza de mai sus
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Nu stiu cum este acel mod, am sa il caut si eu sa arunc o privire. Daca iti permite sa pui ce culoare vrei la grupuri, si ti le arata jos la Legend sau.. ma rog, ceva de genul asta, atunci modificarea pentru a aplica asta si in dreptul forumurilor n-ar trebui sa dea prea multa bataie de cap. Am sa ma uit, iar dupa ce rezolv, postez aici.
What I'm s'pose to write here ?
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

din cate stiu modul ala face deja chestia asta.. inlocuieste culoarea peste tot .. poate nu ai modificat tu bine .. sau ai sarit peste ceva
fandbz
Utilizator înregistrat

Mesaj de fandbz »

nu inlocuieste peste tot :)
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

Trebuia in viewforum.php sa ai o linie

$moderators[] = '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $row['user_id']) . '">' . $row['username'] . '</a>';
pe care sa o inlocuiesti cu

$moderators[] = color_group_colorize_name($row['user_id']);
fandbz
Utilizator înregistrat

Mesaj de fandbz »

poi e modificat de cand am bagat modul dar tot nu`mi arata :D
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”