Eroare SQL la modificare/scriere articol in KB

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Hazard
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Eroare SQL la modificare/scriere articol in KB

Mesaj de Hazard »

Ufff... Nu mai scap de erori... Am instalat Knowledge Base (KB) si totul a fost ok... Sau cel putzin asa am crezut... Atunci cand incerc sa modific un articol primesc urmatoarea eroare:

Cod: Selectaţi tot

Could not obtain article data

[b][u]DEBUG MODE[/b][/u]

SQL Error: 1064 You have an error in your SQL syntax near " at line 3

Select approved FROM rock_kb_articles WHERE article_id =

Line : 1059

File: .../kb.php
La previzualizare este aceeasi eroare, cu o singura diferentza, linia din kb.php

Line : 827
Pot trimite articole fara probleme... Aceste erori le primesc atat pe local, server apache de Windows, cat si pe net, server UNIX...

Si tot cu kb mai am o problema... Numai pe net, pe local e ok, si e acelasi fisier... De asta data in sectziunea de admin:

[b]Fatal error:[b] Cannot redeclare get_list() in [b]/home/rockcent/public_html/admin/admin_kb_cat.php[/b] on line [b]31[/b]
Din acest motiv nu pot vedea meniul de admin... Eroarea apare pe pagina meniului... De ceeeeeeee?!?

Poate cineva sa ma ajute?!? :lol:
Ultima oară modificat 15-Mar-2004, 14:09:22 de către Hazard, modificat 1 dată în total.
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Hm, ţin minte că problema cu eroarea la modificarea unui articol am avut-o şi noi. Rezolvarea am găsit-o prin reinstalarea MODificării, versiunea 0.7.6. Vezi şi forumul: KB Downloads/Support.
Hazard
Utilizator înregistrat

TnX... But still!!!

Mesaj de Hazard »

Multzam fain Daniel... :wink: Am rezolvat problema cu modificarile... Am facut update de la KB 0.7.5 la 0.7.6 si e OK... DAR!!! Tot primesc o eroare in Panoul administratorului... Si anume:

Fatal error: Cannot redeclare get_list() in /home/rockcent/public_html/admin/admin_kb_cat.php on line 31

Ce-as putea face... Care sa fie cauza?!? :cry: LA linia 31 se gaseste urmatorul cod:

function get_list($id, $select, $selected = false)
Avetzi vreo idee?!? :twisted:
danielt

Mesaj de danielt »

Hm, înseamnă că o altă mod a instalat o funcţie cu acelaşi nume get_list. Va trebui să editezi fişierul admin_kb_cat.php să redenumeşti funcţie din get_list în altceva (de exemplu get_list2), să cauţi în fişier locul unde este folosită funcţia şi să înlocuieşti peste tot get_list cu get_list2 (eu am găsit funcţia de 3 ori în fişier)...

Dacă ulterior apar erori de genul "Fatal error: Call to undefined function: get_list().. " caută în fişierul arătat de eroare la linia arătată funcţia get_list şi înlocuieşte-o cu noua funcţie...
Hazard
Utilizator înregistrat

Gata!!!

Mesaj de Hazard »

Multzumesc mult pentru ajutor, Danilel... Mi-am rezolvat problemele... Deocamdata... Am schimbat din get_list in get_list2, in admin_kb_cat.php (am gasit codul de 4 ori) si apoi am primit aceeasi eroare in admin_kb_types.php, iar acolo am modificat din get_list in get_list3, pentru ca get_list2 era folosit de admin_kb_cat.php si tot imi dadea eroare... Mi-am rezolvat problemele cu KB... Multzumesc... Numai bine!!! :twisted:
danielt

Re: Gata!!!

Mesaj de danielt »

Hazard scrie:si apoi am primit aceeasi eroare in admin_kb_types.php, iar acolo am modificat din get_list in get_list3, pentru ca get_list2 era folosit de admin_kb_cat.php si tot imi dadea eroare...
E okay că eroarea a fost rezolvată, dar nu trebuia să redenumeşti în get_list3 ci tot în get_list2. Cu alte cuvinte, în momentul în care ai redenumit funcţia, în aplicaţie existau două funcţii, una get_list iar cealaltă get_list2. Forumul va apela funcţia get_list iar kb-ul funcţia get_list2 :-)
Hazard
Utilizator înregistrat

Hi, Hi, Hi!!!

Mesaj de Hazard »

M-ai intzeles gresit, sau poate nu m-am exprimat in cel mai bun mod... In orice caz... Am incercat, de prima data, sa redenumesc in get_list2 dar imi dadea aceeasi eroare... De asta data in alt fisier si in loc de get_list era get_list2... Asa ca am modificat cu get_list3 si totul a fost ok... :wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”