danielt scrie:Integrarea formularului de autentificare a site-ului cu cel al forumului este un lucru excelent. Dacă poţi oferi câteva sugestii în acest sens ar fi minunat

Am modificat template-ul de la phpbb si ati adaugat paritle din site, ovisopa nu se inseala.

1. la inscriere, utilizatorul este inscris si in baza de date a phpbb-ului, ca sa figureze acolo.
2. La sfarsitul lui common.php am pus si functiile noastre care verifica daca un utilizator e logat sau nu (si in urma carora apare si o variabila booleana $logged care este evident ce face).
3. Link-ul catre forum (din site) duce la login.php, care nu mai afiseaza nici un fel de formular, ci verifica starea variabilei $logged, si daca == true face ceea ce facea phpbb-ul cand login-ul era facut cu succes. (ma rog, in mare).
4. functia de logout din site sterge si cookie-urile puse pe phpbb.
Dezavantaje: daca intri in forum direct, desi esti logat in site, nu figurezi ca logat si in forum. Intrarea trebuie sa se faca doar prin link-ul catre forum din site.
Cat despre varianta in romaneste... am incercat sa o pun dar din pacate toate traducerile sunt mai mari. Invariabil. Si atunci dupa ce ce acum phpbb-ul e inghesuit ca vai de el, incepea sa dea pe dinafara si sa se latzeasca mai mult decat are voie.
Iar butoane customizate... la ce bun? De ce sa inlocuiesc ceva care e deja bun?