www.perfu.freeforums.org
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
www.perfu.freeforums.org
Forum Dedicat Serverului De Cs perfu.gamearena.ro , va astept si pe voi cu pareri , critici sunt binevenite
bafta

VizitatiUn Forum Nou
www.perfu.freeforums.org

- InDePeNdEnTu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
pai cat timp am hosting la server de la ei mi se pare ceva logic sa pun un banner pt ei
, apropo te deranjeaza cu ceva ?

VizitatiUn Forum Nou
www.perfu.freeforums.org

- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ai hosting la freeforums 
Si nu ma deranjeaza nimic , atat ca ala e header , si nu banner ! pe header trebuie pus ceva despre siteul tau ( forum ) , iar un banner ar trebuie sub header sau deasupra sau in footer ( nu cont unde )

Si nu ma deranjeaza nimic , atat ca ala e header , si nu banner ! pe header trebuie pus ceva despre siteul tau ( forum ) , iar un banner ar trebuie sub header sau deasupra sau in footer ( nu cont unde )
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
apropo tu nu esti ala care fura domeniile la lume si le trage tepe ? hai ca nu isi are rost discutia asa ca numai te baga , de unde stii ca sunt Perfu ? ! a?CaTaNhA scrie:Din cate stiam eu, utilizatorul Perfu a luat ban pe phpBB.ro. Tom, esti perfu nu-i asa ?:)
VizitatiUn Forum Nou
www.perfu.freeforums.org