:( citeste

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
GrafsS
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

:( citeste

Mesaj de GrafsS »

deci mi-a aprut o eroare la ultimul pas la instalare

deci la pasul asta

Cod: Selectaţi tot

#  Apasati "Proceed to the next step".
Va aparea The database tables used by phpBB 3.0 have been created and populated with some initial data. Proceed to the next screen to finish installing phpBB. Asta inseamna ca am procedat corect, iar instalarea a fost un succes.

asta ar fi trebuit sa imi dea dar mi-a dat asta

Cod: Selectaţi tot

Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes) in /storage0/home/alltutorials.evolink.ro/www/includes/utf/data/confusables.php on line 1

ce trebuie sa fac?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Evonet limiteaza marimea scripturilor ce ruleaza la ei pe server la 10MB. Nu stiu de ce ti-a dat eroarea asta, dar cert e ca rezolvarea problemei nu tine de tine. De ce nu-ti cauti alt host?
etherfast.ro - Blog personal
GrafsS
Fost coleg

Mesaj de GrafsS »

am rezolvat
ms:D
kuddo
Nou venit

Mesaj de kuddo »

Numai tampitzi la firmele astea de hosting. Lx`ul este nasol rau de tot pentru ca o zi iti merge site-ul 2 saptamani nu iti merge...sau iti merge in fiecare zi dar astepti 5 minute sa se incarce site-ul si are spatiu mic de gazduire.
Iar la evolva te plictisesti pana iti instalezi forumul pentru ca daca ai incercat sa faci baza de date de 2 ori tre sa te relaxezi dupa aia vre-o 30-40 de minute ca au timer pentru editare ai voie un anumit numar de editari la nush cate minute. Si cate-o data ai site-ul down....cate-o data merge foarte greu...
Oricum decat Lx mai bine Evonet. clar.
Ah si inca o chestie. La evonet nu poti sa dai mass email si nici mass pm asta ca sa nu va speriati cand o sa va dea Fatal Error. Si in momentul in care veti apasa in Admin CP la users and grups la Find Members va va da o eroare.
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Tampitzii astia de care pomenesti tu de la firmele de hosting au o caracteristica diferita : FIRMELE DE HOSTING PT CARE SE "ZBAT" OFERA HOSTING GRATUIT !
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”