Tip Mesaj

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
BaD-BoY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Tip Mesaj

Mesaj de BaD-BoY »

Am mai adaugat eu un nou tip de mesaj (Noutate) pe langa: Normal, Important, Anunt dar am intampinat niste probleme :(

1. Cum pot sete ca doar moderatorii/adminii sa poata posta Noutate, ca am vazut ca si utilizatorii normali pot posta
2. Am MOD-ul Separate Announcements And Sticky si am mai adaugam eu acolo pe langa Anunt si Important, Noutate, dar pe forum apare aiurea, de ex. apare Noutate la Subiecte Imporatante sau Anunturi etc.
3. Titlul subiectului postat ramane intotdeauna portocaliu, chiar daca il citesc, "iconita" nou/citit functioneaza.

Cam atat(cred) in caz ca mai intampin probleme o sa postez aici. Sper sa ma ajutati cu cele 3 probleme puse mai sus. Va multumesc anticipat! 8)
xTreme Media - psyBNC, Eggdrop, Shells... [BETA]
Invata.NET - Comunitatea Învaţă NET !
Dark-Daisy.Ro - DD Blog !
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da

Mesaj de lsdcrew »

1. Din permisiunile forumului trebuie sa meargă
2. Bănuiesc că îţi dă erori deoarece, sigur mai treabuia ceva completat. E ca şi cum ţi-ai lua o maşină si ai vrea sa nevighezi pe mare cu ea.
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

1. Mergi in ACP ( Administrator Control Panel ), apoi in Forum Admin -> Permissions -> Alegi un forum, si acolo ai asa : ( mai intai, trebuie sa dai pe Advanced mode ( de jos ) :

Cod: Selectaţi tot

View ;  Read  ;  Post  ; Reply  ; Edit  ; Delete ;Sticky  ; Announce  	Global announce ; Vote  ; Poll create  	; Calendar  	; Post Files  	; Download Files
Acolo, setezi cum doresti, sa zicem la : Global announce, este setat pe optiunea ( ca default ) : ALL, adica toti pot publica global announcements. Acolo, modifici dupa bunul plac, punand MOD, unde automat rezulta ca numai Administratorii, si moderatorii pot face global announcements, asa si pt exemplul tau, urmezi aceasta schema.

2. Cred ca te-a lamurit Isdcrew .

3. Te rog, fi mai explicit .
BaD-BoY
Utilizator înregistrat

Mesaj de BaD-BoY »

1. Rezolvat
2. Uite MODul AICI, eu l-am facut dupa cum am crezut eu si nu cred ca am gresit ceva :| ti-as fi recunoscator daca l-ai face sa functioneze perfect :P
3. Cand este un subiect nou, titlul acestuia apare cu alta culoare(si "iconita" se schimba de ex. Mesaje noi/Nu sunt mesaje noi), iar titlul subiectului care este setat ca Noutate ramana in continuare cu aceeasi culoare cu toate ca l-am citit("iconita" functioneaza" :lol: )
xTreme Media - psyBNC, Eggdrop, Shells... [BETA]
Invata.NET - Comunitatea Învaţă NET !
Dark-Daisy.Ro - DD Blog !
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”